Ενώπιον του ανακριτή οι απαγωγείς του Καραμολέγκου

Πρόκειται για το δράστη, ο οποίος συνελήφθη στα Μεσόγεια, ενώ έκανε βόλτες με ταξί. Θα ακολουθήσει η απολογία του 37χρονου, που συνελήφθη όταν τον έπεισε να παραδοθεί και τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα, το θύμα της απαγωγής.

Σε βάρος των δύο απαγωγέων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή κατά συναυτουργία, ληστεία κατά συναυτουργία, διακεκριμένες κλοπές, επικίνδυνη

σωματική βλάβη, κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία.

Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου ατόμου που πήρε μέρος στην απαγωγή, ο οποίος φέρεται να ήταν και ο «εγκέφαλος». Πάντως σύμφωνα με τα στοιχεία, που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία στην υπόθεση πιθανολογείται ότι εμπλέκονται άλλοι δύο δράστες.

Καραμολέγκος: Υποσχέθηκα στον απαγωγέα δουλειά για τη γυναίκα του και τον γιο του

Καταλύτης των εξελίξεων για την απελευθέρωση του γνωστού επιχειρηματία υπήρξε η ερώτησή του αν ο Μολδαβός έχει οικογένεια. Στη θετική του ανταπόκριση και στην αναφορά μάλιστα πως έχει και παιδί, ο κ. Καραμολέγκος βρήκε την ευκαιρία που αναζητούσε. «Άκου να δεις. Αφησέ με ελεύθερο κι εγώ υπόσχομαι πως θα προσλάβω τη σύζυγό σου και θα φροντίσω το παιδί σου. Είμαι άνθρωπος με γνωριμίες και να μην ανησυχείς για τίποτα», του είπε, όπως γράφει το «Πρώτο Θέμα». Τότε ήταν που ξεκίνησε η διαπραγμάτευση, με τον Μολδαβό να δείχνει πως είχε αρχίσει να κάμπτεται. Τους φόβους του για την ενδεχόμενη ποινή του ο κ. Καραμολέγκος τους μετρίασε αναφέροντας τις γνωριμίες που είχε και φυσικά το ότι ο ίδιος θα μεριμνήσει να μην υπάρξει αυστηρή δίωξη. «Να ξέρετε πως ο κ. Καραμολέγκος είναι τέτοιου είδους άνθρωπος, που όλες τις υποσχέσεις του προς τον απαγωγέα θα τις τηρήσει», μας λένε οι δικοί του άνθρωποι. Επειτα από όλα αυτά ο απαγωγέας κάμπτεται. Τόσο πολύ μάλιστα που ο επιχειρηματίας τον πείθει όχι μόνο να τον απελευθερώσει, αλλά και να του παραδώσει το όπλο και τη χειροβομβίδα του! Το πιο αστείο από όλα ήταν πως επειδή οι συνεργοί του Μολδαβού είχαν φύγει παίρνοντας τα οχήματα της ομάδας, οι δυο τους δεν είχαν αυτοκίνητο και για να γυρίσουν έκαναν οτοστόπ! «Φανταστείτε την έκπληξη του οδηγού που σταμάτησε όταν ο κ. Καραμολέγκος του είπε ποιος ήταν, αλλά και όταν του σύστησε τον… φίλο του απαγωγέα που τον συνόδευε από πίσω»!

Keywords
Τυχαία Θέματα