Ήλιος, κρύο και εξασθένηση των βοριάδων

Αναλυτική πρόγνωση για όλη την επικράτεια:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από -02 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 02 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι στα νοτιοανατολικά.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: από μηδέν (0) έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στη βόρεια Κρήτη. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες. στις υπόλοιπες περιοχές αίθριος. Άνεμοι: βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με λίγες νεφώσεις στα βόρεια το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση. Το θερμόμετρο θα δείξει από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Η θερμοκρασία στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με τον υδράργυρο να δείχνει από -02 έως 12 βαθμούς Κεσλίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 2 με 4 μποφόρ.

Χαμηλές θερμοκρασίες στη βορειοδυτική Μακεδονία

Στους 2 βαθμούς Κελσίου, η θερμοκρασία στην Κατερίνη και στον Πολύγυρο, ενώ το θερμόμετρο είναι στους -3 βαθμούς Κελσίου στην Καστοριά, στους -4 βαθμούς Κελσίου στα Γρεβενά και -6 βαθμούς Κελσίου στη Φλώρινα. Αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων στον επαρχιακό δρόμο Φλώρινας-Καστοριάς μέσω Βιτσίου. Αλυσίδες παρακαλούνται να έχουν μαζί τους οι οδηγοί που κινούνται προς τα χιονοδρομικά κέντρα του Καϊμακτσαλάν (Βόρας), 3-5 Πηγάδια στο όρος Βέρμιο, αλλά και προς το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, στα Γρεβενά.

Keywords
Τυχαία Θέματα