Κωλυσιεργίες και σενάρια στην προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ

Μετά ανακοινώθηκε ότι οι τράπεζες έστειλαν τα στοιχεία αλλά αυτά δεν είναι αξιοποιήσιμα και πρέπει να τα ξαναστείλουν ολοκληρωμένα. Στη συνέχεια αναφέρθηκε ότι το ΣΔΟΕ θέλει 2 με 3 μήνες για να έχει πόρισμα.

Ακολούθησαν τα σενάρια για αναστολή των εργασιών της προανακριτικής επιτροπής και οι σοβαρές καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ ότι επιχειρείται η αναστολή προκειμένου να μην αποκαλυφθούν

οι ευθύνες προσώπων όπως ο Γιάννης Στουρνάρας και ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στ. Στασινόπουλος διότι έχουν υποστελεχωμένη την ομάδα που ασχολείται με τη λίστα Λαγκάρντ.

Μόλις πριν λίγο έγινε γνωστό ότι υπάρχει επιστολή του αρμοδίου για τον έλεγχο Π. Μαντούβαλου προς τον πρόεδρο της προανακριτικής επιτροπής με την οποία ενημερώνει ότι μέχρι τις 12 Απριλίου όλες οι τράπεζες θα έχουν στείλει στο ΣΔΟΕ αναλυτικά στοιχεία και ότι μετά απαιτείται περίπου ένας μήνας ίσως και λίγο παραπάνω για να κάνει ολοκληρωμένη επεξεργασία το ΣΔΟΕ.

Δεν αποκλείεται την ερχόμενη Τρίτη που στελέχη του ΣΔΟΕ προσέρχονται στην προανακριτική επιτροπή για να εξηγήσουν γιατί θα πρέπει να καθυστερήσει τόσο ο έλεγχος των λογαριασμών των συγγενών του κ. Παπακωνσταντίνου, ο απαιτούμενος χρόνος να μειωθεί κι άλλο. Και έπεται συνέχεια….\

Keywords
Τυχαία Θέματα