Ο Λαρς Φον Τρίερ (συνεχίζει να) κάνει πλάκα

Η νέα του ταινία ονομάζεται «Νυμφομανής», πρωταγωνιστεί το μισό Χόλιγουντ (και στον πρώτο ρόλο η μούσα του τα τελευταία χρόνια, Σαρλότ Γκέινσμπουργκ), θα έχει σκηνές πραγματικού σεξ και στην πατρίδα του, Δανία, θα βγει στους κινηματογράφους… ανήμερα τα Χριστούγεννα!

Για να την προωθήσει,ο Τρίερ συνεργάστηκε με δανέζικο περιοδικό και το αποτέλεσμα είναι ένα φωτοκολάζ, που παρωδεί ταυτόχρονα τη βιοηχανία του πορνό και τις «γκλαμουράτες» φωτογραφίσεις των

ηθοποιών υπερπαραγωγών, που φιλοξενούνται σε περιοδικά όπως το Vanity Fair.

Στη φωτογραφία, βλέπουμε μεταξύ άλλων τον Ούντο Κίερ να κοιτάζει με δέος αυτό που… κρύβει η Ούμα Θέρμαν ανάμεσα στα πόδια της, τον Γούιλεμ Νταφόε με λεκιασμένο παντελόνι (από καφέ! Που πάει το μυαλό σας;), τον Σάια Λαμπέφ ημίγυμνο και τον Κρίστιαν Σλέιτερ γονατισμένο μπροστά στην Γκέινσμπουργκ, που μας κοιτάζει με τα πόδια μισάνοιχτα και στο βάθος τον Στέλαν Σκάρσκγκαρντ, να έχει σωριαστεί αποκαμωμένος στον καναπέ.

Από μια γωνία, ο ίδιος ο Τρίερ φωτογραφίζει με το κινητό του όσα συμβαίνουν. Το στόμα του είναι καλυμμένο με μονωτική ταινία, παραπέμποντας στους μπελάδες που βρήκε όταν το άνοιξε στο φεστιβάλ Καννών πριν από δύο χρόνια για να πει ότι κατανοεί τον Χίτλερ.

Διάσπαρτα στο σκηνικό είναι διάφορα φαλλικά σύμβολα, όπως… κάκτοι, μπανάνες κ.α!

Keywords
Τυχαία Θέματα