Ο Ολυμπιακός απέναντι στο μεγαθήριο

Ένα ακόμη Champions League, μία ακόμη παρουσία του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ρίχνονται απόψε στις 21:45 στη μάχη στο γήπεδο Καραϊσκάκη με αντίπαλο τα… εκατομμύρια της Παρί και τους αστέρες όπως ο Ιμπραχίμοβιτς, ο Λαβέτσι και ο Καβάνι.

Το έργο του Ολυμπιακού

απέναντι στην πρωταθλήτρια Γαλλίας είναι δύσκολο και το γνωρίζουν άπαντες αυτό. Ωστόσο, ο Μίτσελ ξεκαθάρισε πως δεν θα αφήσει την Παρί… ήσυχη και ετοιμάζει πλάνα με στόχο την εξουδετέρωση των ατού και την παρουσία ενός ανταγωνιστικού Ολυμπιακού που θα πάει για το καλύτερο δυνατό.

Το πλεονέκτημα των Πειραιωτών είναι η «καυτή» έδρα, η δίψα των ποδοσφαιριστών να παίξουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά και το γεγονός πως έχουν παιχνίδια στα πόδια τους μετά από 4 αγωνιστικές στη Super League. Χρειάζεται, όμως, προσοχή γιατί η Παρί εξακολουθεί να είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά και του Γ’ ομίλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γκαετάν Μπονγκ συμπεριλήφθηκαν τελικά στην αποστολή του Ολυμπιακού. Αναλυτικά, ο Ισπανός προπονητής πήρε τους: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα