Γιαννούλης: «Ο Τρινκέρι έκανε δηλώσεις παντού και δεν ήξερε τι του γινόταν»

Μετά την ήττα της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ από την Κροατία ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Γιάννης Γιαννούλης δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο παλαίμαχος σέντερ επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον του Αντρέα Τρινκέρι λέγοντας: «Η ομοσπονδία πήγε σε αυτή την επιλογή χωρίς να ξέρει τι θα γίνει. Απέτυχε ξεκάθαρα και θα πρέπει πλέον να δει ξανά Έλληνες προπονητές, που η ομάδα έπαιξε καλό μπάσκετ μαζί τους -ακόμα κι αν δεν πήρε μετάλλια. Δεν ήταν έτοιμος ο συγκεκριμένος προπονητής. Μίλαγε για τον Κολοκοτρώνη, έκανε δηλώσεις παντού και δεν ήξερε τι του γινόταν.

Όταν ένας παίκτης

σου βάζει πάνω από 20 πόντους -όπως έγινε με τη Φινλανδία- βάζεις τον 12ο δικό σου παίκτη και του λες ξεκάθαρα: “Πήγαινε, ρίξε του μια στα χέρια”. Τόσο απλά. Αλλιώς οι 20 θα γίνουν 30. Όπως την πατήσαμε σήμερα και με τον Μπογκντάνοβιτς. Ένας παίκτης παίρνει όλες τις προσπάθειες. Αν δεν μπορούμε να το δούμε κι αυτό, φτάνουμε εδώ που φτάσαμε».

Νωρίτερα ο Αντρέα Τρινκέρι δήλωσε: «Ήταν δύσκολο να ετοιμάσουμε το ματς ψυχολογικά και σωματικά. Είχαμε δύο ευκαιρίες να κερδίσουμε. Θέλαμε πολύ τη νίκη, παλέψαμε σκληρά, κάναμε μεγάλες επιστροφές, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε απογοητευμένοι κι ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο. Είχαμε κάποιες δυσκολίες. Είχαμε τον τραυματισμό του Σπανούλη. Όλες οι άλλες ομάδες έχασαν ματς, αλλά εμείς τις κουβαλήσαμε».

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν κατάφερε να «χαρίσει» ένα ακόμα μετάλλιο στην Εθνική και σε δηλώσεις του εμφανίστηκε απογοητευμένος. «Χάσαμε ένα μεγάλο μέρος της δύναμής μας στα παιχνίδια με την Ιταλία και τη Φινλανδία, είχαμε και τους τραυματισμούς. Όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Δεν καταφέραμε να αποδώσουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας» είπε ο «Kill Bill».

Με διάθεση αυτοκριτικής εμφανίστηκε και ο Κώστας Καϊμακόγλου: «Δεν είναι η πιο ωραία στιγμή για λόγια. Αυτή τη στιγμή πρέπει να βρούμε το τι έφταιξε. Σήμερα αγωνιστήκαμε με κακή ψυχολογία, περάσαμε άσχημες ώρες μετά την ήττα από την Σλοβενία.

Είπαμε να βγούμε να κάνουμε το χρέος μας, δώσαμε τα πάντα, αλλά δυστυχώς φεύγουμε με μια ήττα.

Θα ειπωθούν πολλά πλέον. Σε αυτή την δουλειά έτσι είναι τα πράγματα. Μία Θεός, μία στον πάτο».

Keywords
Τυχαία Θέματα