Ο Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος καλεί έφορους μεγάλων ΔΟΥ

Την πόρτα του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Παναγιώτη Αθανασίου - σύμφωνα με πληροφορίες – θα περάσουν αύριο διευθυντές μεγάλων ΔΟΥ της Αττικής μετά από πρόσκληση του κ. Αθανασίου.
Με την αιφνιδιαστική πρόσκληση προς τους έφορους θεωρείται βέβαιο πως ο δικαστικός λειτουργός κινήθηκε κάτω και από το βάρος των αντιδράσεων για τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στις έρευνες που έχει αναλάβει το Κέντρο Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ), το οποίο έχει στην αρμοδιότητά του τους ελέγχους της Λίστας Λαγκάρντ,

των 54.000 εμβασμάτων, των 2.000 φορολογουμένων Μεγάλου ή αιφνίδιου Πλούτου και οι οποίες βρίσκονται καθηλωμένες εδώ και τρία χρόνια.
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι προκειμένου ο κ. Αθανασίου να πάρει μια τέτοια απόφαση ήταν τόσο η αποχώρηση προ ημερών του Ευάγγελου Χασάπογλου από την ηγεσία του ΚΕΦΟΜΕΠ, όσο και το γεγονός πως και ο ίδιος είχε γίνει αποδέκτης παραπόνων και προβλημάτων από πολλές υπηρεσίες που έχουν αποδεκατιστεί από προσωπικό και δεν μπορούν να προχωρήσουν στους ελέγχους που τους έχουν ανατεθεί.
Όσο για το γεγονός της πρόσκλησης, αλλά και της πιθανής ανάθεσης υποθέσεων στον φοροελεγκτικό μηχανισμό από τον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος είναι απολύτως νόμιμος και μάλιστα με βάση τον νόμο Παπακωνσταντίνου που ισχύει από το 2010.

The post Ο Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος καλεί έφορους μεγάλων ΔΟΥ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα