Ο. Κωνσταντινόπουλος: Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να δίνουν ένα ποσό για τις υποχρεώσεις του κόμματος

Να συνεισφέρουν οι κατέχοντες επιτελικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ ένα ποσό κάθε μήνα για την κάλυψη των υποχρεώσεων του κόμματος πρότεινε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με επιστολή του προς τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη.

Όταν οι πολίτες επιβαρύνονται, εμείς δεν μπορούμε να μην αναλάβουμε την ευθύνη για τα δάνεια μας

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος

υποστηρίζει στην επιστολή του πως τα περισσότερα μέλη της παράταξης δεν έχουν ευθύνη για την οικονομική κατάσταση του κόμματος, αλλά υπογραμμίζει ότι τη στιγμή «που το τραπεζικό σύστημα διέρχεται μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις, που επιβαρύνει τους πολίτες, εμείς δεν μπορούμε να μην αναλάβουμε την ευθύνη για τα του οίκου μας δάνεια».

Για τους λόγους αυτούς, το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ προτείνει «ο Πρόεδρος του Κόμματος, τα μέλη της Κ.Ο., τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και του Πολιτικού Συμβουλίου, οι Ευρωβουλευτές και τα στελέχη» να συνεισφέρουν στις υποχρεώσεις της παράταξης και να καταβάλλουν μηνιαίως ένα ποσό με διαφανείς διαδικασίες. Μάλιστα, σχολιάζει ότι αυτό πρέπει να γίνει «με την συνέπεια όχι των επαγγελματικών στελεχών αλλά την πρωτότυπα αυθεντική συνέπεια των εθελοντών».

The post Ο. Κωνσταντινόπουλος: Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να δίνουν ένα ποσό για τις υποχρεώσεις του κόμματος appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα