Ποια ονόματα ακούγονται για αντιπεριφερειάρχες στα ψηφοδέλτια Γιάννη Σγουρού και Γιώργου Κουμουτσάκου

Γράφει ο Γιάννης Σπ. Παργινός

Κοχλάζει το κομματικό και γενικότερα το πολιτικό παρασκήνιο για το μοίρασμα των Αντιπεριφερειών και τον ορισμό των υποψήφιων Αντιπεριφερειαρχών.

Οι πρώτες πληροφορίες έχουν αρχίσει έντεχνα διαρρέουν από τα επιτελεία των υποψηφίων Περιφερειαρχών Αττικής.

Ο Χάρης Πασβαντίδης, στενός συνεργάτης του νυν Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, προορίζεται για υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στον Δυτικό Τομέα Αθηνών. Ο κ. Πασβαντίδης θεωρεί λίαν τιμητική την πρόταση, ωστόσο ξεκαθαρίζει

πως είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του και δεν θα αρνιόταν να…, «είναι κοινός μαχητής και με σταυρό προτίμησης».

Στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού, – που θα έχει διακομματικό χαρακτήρα με υποψηφίους επαγγελματικά καταξιωμένους και με ευρεία κοινωνική – , έχει κλείσει κι η υποψηφιότητα του γαλάζιου Χάρη Δαμάσκου ( μάλλον ) για την Αντιπεριφέρεια Ανατολικής Αττικής, ενώ ο επίσης γαλάζιος, Αντώνης Δαλακούρας θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος. Πληροφορίες αναφέρουν πως σε «προχωρημένο στάδιο με τον Γιάννη Σγουρό…» βρίσκονται κι οι συζητήσεις για την υποψηφιότητα του απερχόμενου δημάρχου Βύρωνα Νίκου Χαρδαλιά για Αντιπεριφέρεια.

Από το επιτελείο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου, ακούγεται το όνομα του απερχόμενου δημάρχου Χαϊδαρίου, Δημήτρη Μαραβέλια, για την Αντιπεριφέρεια Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Γ. Σπ. Π

The post Ποια ονόματα ακούγονται για αντιπεριφερειάρχες στα ψηφοδέλτια Γιάννη Σγουρού και Γιώργου Κουμουτσάκου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα