Προσλήψεις 777 ατόμων σε νοσοκομεία

Θέση σε επτακόσια εβδομήντα επτά άτομα σε νοσοκομεία σε όλη τη χώρα αποφάσισε να προσφέρει το υπουργείο Υγείας και συγκεκριμένα ο αρμόδιος υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Τα άτομα αυτά θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ, με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου και θα αποτελέσουν πρόσθετο επικουρικό προσωπικό.

Διακόσιοι είκοσι συμβασιούχοι θα προσληφθούν σε θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού και εκατόν δέκα σε θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού

Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, διακόσια είκοσι άτομα σε θέσεις παραϊατρικού προσωπικού και διακόσια είκοσι επτά άτομα σε θέσεις προσωπικού λοιπών καθηκόντων.

Επίσης, αποφασίστηκε η άμεση πρόσληψη πέντε ατόμων, με σύμβαση εργασίας οκτάμηνης διάρκειας, για τη λειτουργία του Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, σε εφαρμογή του Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ της προγραμματικής περιόδου 2007-2013.

Με τις αποφάσεις αυτές, υπουργείο Υγείας εκτιμά ότι «αντιμετωπίζονται άμεσες ανάγκες σε προσωπικό και ενισχύεται η αποτελεσματικότερη λειτουργία των νοσοκομειακών μονάδων, προς όφελος των ασθενών και μάλιστα σε περίοδο ιδιαίτερης δημοσιονομικής δυσχέρειας, όπως είναι η σημερινή».

Keywords
Τυχαία Θέματα