Σε δοκιμασία η… συμβίωση Σαμαρά-Βενιζέλου στην εξουσία

Έντονες αντιδράσεις για το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων

Σε κλοιό δοκιμασίας τίθεται η «συμβίωση» του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην εξουσία, καθώς το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια έχει προκαλέσει διχασμό και έχει προβληματίσει έντονα το Μαξίμου για τις προθέσεις του Βενιζέλου.

Το ΠΑΣΟΚ

αντέδρασε έντονα στην πληροφορία για υποχώρηση της κυβέρνησης μετά την υπόσχεσή της ότι θα προωθήσει το Σύμφωνο στο αντιρατσιστικό, ενώ και η ΝΔ ρίχνει «καρφιά» στην Χαριλάου Τρικούπη γιατί -όπως λένε στελέχη της- για να προωθήσει τα αξιακά του θέματα θέλει να διαλύσει την γαλάζια παράταξη.

Άλλωστε, σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης, θα συνεχίζει η τροπολογία που θα υπάρχει στο αντιρατσιστικό μόνο που … δεν αφορά το σύμφωνο συμβίωσης για τους ομοφυλόφιλους και υπογραμμίζει ότι ποτέ δεν υπήρξε τέτοια πρόθεση για συγκεκριμένη τροπολογία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να καταθέσει τροπολογία για επέκταση του Συμφώνου Συμβίωσης ομοφυλόφιλων ζευγαριών, θεωρώντας ότι για μία ακόμη φορά η κυβέρνηση δεν τήρησε τις δεσμεύσεις της και αντέδρασε άκομψα σε μία ειλημμένη απόφαση.

Οι παραπάνω εξελίξεις αποτελεί «ωρολογιακή βόμβα» στα θεμέλια της Βουλής, που αναμένεται να σκάσει όταν θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή η τροπολογία.

Τότε κάποιοι θα την ψηφίσουν, σίγουρα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ενώ αναμένεται να την καταψηφίσουν οι κυβερνητικοί εταίροι και οι βουλευτές της ΝΔ…

The post Σε δοκιμασία η… συμβίωση Σαμαρά-Βενιζέλου στην εξουσία appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα