Στα μαχαίρια Charlie Sheen – Ashton Kutcher

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Charlie Sheen και τον Ashton Kutcher, με τον πρώτο να ανεβάζει στο Twitter μια φωτογραφία με τον πρώην συμπρωταγωνιστή του Jon Cryer σχολιάζοντας μάλιστα: «Jon είσαι ιδιοφυΐα, σε αγαπάω και μου λείπεις παλιόφιλε! Ποιος είναι αυτός ο ανύπαρκτος δίπλα σου;».

Ο Ashton Kutcher

δεν παρέλειψε να δώσει την δική του απάντηση όταν ρωτήθηκε από την εκπομπή του Jimmy Kimmel στην αμερικανική τηλεόραση, ο οποίος κοιτάζοντας την κάμερα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μάγκα, βγάλε τον σκ@σμό».

Το όλο σκηνικό δεν τελείωσε εκεί αφού είχε και συνέχεια η διαμάχη τους, καθώς ο 35χρονος ηθοποιός συμπλήρωσε: «Σοβαρά τώρα, αρκετά μέχρι τώρα. Έχουν περάσει τρία χρόνια και συνεχίζεις να με προσβάλλεις στο Twitter; Έλα τώρα σοβαρολογείς;».

Παράλληλα, και ο Jimmy Kimmel απευθυνόμενος στον Sheen ανέφερε: «Charlie, άσε το παιδί μόνο του για όνομα του Θεού. Έχει κι άλλες δουλειές ν’ ασχοληθεί».

Από την πλευρά του ο Sheen μάλλον για να θολώσει τα νερά απάντησε: «Έλαβα το μήνυμά σου Ashton. Πραγματικά Συγγνώμη. Ακουγόσουν σαν εμένα! Μπράβο! Δικό μου το λάθος.Ήμουνα εκνευρισμένος με άλλα πράγματα και ξέσπασα σε’ σένα. Ελπίζω να είσαι καλά».

Ωστόσο λίγο αργότερα επανήλθε έτοιμος να προκαλέσει και πάλι με τα τα σχόλια του, καθώς τον προειδοποίησε ξεκάθαρα για το τι θα επακολουθήσει: «Αλλά μια καινούργια σκέψη. Μάγκα, την επόμενη φορά που θα μου πεις να σκ!@#, θα σε βάλω σε κλινική για δίαιτα για έναν χρόνο #Το έπιασες μικρέ;»

The post Στα μαχαίρια Charlie SheenAshton Kutcher appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα