Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από τη δολοφονία της αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη

Συγκλόνισε η μαρτυρία του γιου της αδικοχαμένης 55χρονης αστρολόγου, Νατάσας Λιβάνη, η οποία δολοφονήθηκε από τον 44χρονο σύντροφό της μετά από άγριο καυγά πριν από ένα χρόνο τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ εκείνο, η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της με τον 44χρονο σύντροφό της και τον γιο της. Κοντά στα ξημερώματα, αφού είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, η «άτυχη» γυναίκα προμυθοποιήθηκε να συνοδεύσει τον σύντροφό της με το αμάξι της στο σπίτι του. Όταν έφτασαν στο

σπίτι του, ακολούθησε άγριος καυγάς έξω από την πόρτα. Τότε, ο 44χρονος, ο οποίος υποστηρίζει ότι ήταν μεθυσμένος, δεν την άφηνε να φύγει και τότε εκείνη τρομαγμένη τηλεφώνησε στον 27χρονο γιο της για να του ζητήσει βοήθεια!

Στη συνέχεια, ο σύντροφός της μπήκε στο αυτοκίνητό της, έβαλε μπροστά και χωρίς κανέναν δισταγμό την παρέσυρε με το αυτοκίνητο της. Τη στιγμή της δολοφονίας της, η γυναίκα κρατούσε το τηλέφωνο ανοιχτό -όπου μιλούσε με τον γιο της- ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγωδία που τον βρήκε.

«Έλα εδώ φοβάμαι» φέρεται να είπε η Νατάσα Λιβάνη στον γιο της το μοιραίο βράδυ, όπως εκείνος κατέθεσε. Στη συνέχεια όπως ο ίδιος είπε, πήγε στο σημείο που του είπε η μητέρα του και την βρήκε νεκρή κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα είπε ότι οι ρόδες βρίσκονταν πάνω στο στέρνο της.

Τις λεπτομέρειες αυτές περιέγραψε ο 27χρονος, ο οποίος κατέθεσε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο 44χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια, αλλά υποστήριξε ότι δεν θυμάται τίποτα από το περιστατικό.

The post Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από τη δολοφονία της αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα