Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Βάις

Άδοξο τέλος είχε στον Ολυμπιακό ο Βλάντιμιρ Βάις. Ο 24χρονος σλοβάκος διεθνής εξτρέμ άφησε τους Ερυθρόλευκους μετά από σύντομο ταξίδι 6 μηνών και μετακομίζει στο Κατάρ στη Λεκβίγια.

Ο Βάις βρισκόταν μεταξύ ενδεκάδας και πάγκου στους νταμπλούχους και έκανε προσπάθεια να πείσει τον Μίτσελ για να καθιερωθεί στις πτέρυγες. Στη μνήμη των φιλάθλων του Ολυμπιακού

θα μείνει το εντυπωσιακό γκολ που σημείωσε με σλάλομ στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι αποδοχές του στον Ολυμπιακό ήταν 1 εκατ. ευρώ, ετησίως και στην ομάδα του Κατάρ θα είναι σχεδόν διπλάσιες. Ο Βάις είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερη μεταγραφή από την Πεσκάρα και ποσοστό των δικαιωμάτων του ανήκει στον γνωστό μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα.

Συνολικά στους Πειραιώτες αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια και σημείωσε έξι γκολ. Στο πρωτάθλημα σε 17 αγώνες πέτυχε 4 γκολ, στο Κύπελλο σε 3 αγώνες βρήκε μία φορά τα δίχτυα και στο Τσάμπιονς Λιγκ σε 5 αγώνες πανηγύρισε το γκολ εις βάρος της Παρί.

Για την πώληση του Βάις ο Ολυμπιακός αναφέρει σε λακωνική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του Βλάντιμιρ Βάις στην Lekhwiya SC».

Πριν από την ανακοίνωση των Ερυθρολεύκων, ο σλοβάκος διεθνής μεσοεπιθετικός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Καλή τύχη στην πρώην ομάδα μου».

Σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Βάις στη Νοva, όταν τον ερώτησαν αν τον γεμίζει ο Ολυμπιακός και η προοπτική παραμονής για σημαντικό χρονικό διάστημα στον Πειραιά είχε πει: «Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό να πω για την ομάδα. Τα πηγαίνουμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Πραγματικά απολαμβάνω την παρουσία μου έως τώρα. Δεν βλέπω το λόγο για να φύγω. Βεβαίως, στο μέλλον δε γνωρίζεις τι μπορεί να γίνει στο επόμενο λεπτό. Επομένως δεν μπορούμε να μιλήσω με αυτό το σκεπτικό για το μέλλον».

Ο Ολυμπιακός θα εισπράξει περισσότερα χρήματα από τη μεταγραφή του Βάις στη Λεκβίγια του Κατάρ (το ποσόν δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό) από ότι θα πάρει από τη μεταγραφή του Ράφικ Τζιμπούρ στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο αλγερινός διεθνής φορ υπέγραψε συμβόλαιο στον αγγλικό σύλλογο και στα ταμεία των Ερυθρολεύκων θα μπει το ποσόν των 1,5 εκατ. ευρώ.

The post Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Βάις appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα