Μυστήριο η άγρια δολοφονία του 45χρονου – Τι είπε η ιατροδικαστής [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο δολοφόνος τον έπιασε στον ύπνο και έβγαλε πολύ μίσος, αφού τον χτύπησε άσχημα στο κεφάλι…

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο LamiaReport η ιατροδικαστής κ. Ακριβούση, που εξέτασε το θύμα και τον χώρο, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Η άγρια δολοφονία προσδιορίζεται ότι έγινε γύρω στις 3:00΄ τα ξημερώματα. Δεν υπάρχουν ίχνη άμυνας ή οποιασδήποτε αντίστασης από μέρους του θύματος…

Η αστυνομία έχει κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι, παίρνοντας αποτυπώματα από παντού.

Κατάθεση δνουν στο Αστυνομικό Μέγαρο η σύζυγός του και τα πεθερικά του θύματος.

Ο 45χρονος είναι πατέρας 2 παιδιών

μαθητών δευτέρας και πέμπτης δημοτικού. Ασχολούνταν με τις γεωργικές εργασίες, ενώ η σύζυγός εργάζεται ως γραμματέας σε εταιρεία σεκιούριτι.

Όπως είπε στους αστυνομικούς η σύζυγος – με την οποία το θύμα ήταν σε διάσταση- το βράδυ γιόρτασαν όλοι μαζί τα γενέθλιά της και η ίδια κατέβηκε να κοιμηθεί στο ισόγειο με τα παιδιά και τους γονείς της, ενώ ο σύζυγός της κοιμήθηκε μόνος του στο σπίτι στον 1ο όροφο.

Σύμφωνα πάντα με την σύζυγο, όταν ανέβηκε στο σπίτι το πρωί γύρω στις 9:00, βρήκε τον σύζυγό της μπρούμυτα στον καναπέ, όπου κοιμόταν, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

«Περίεργη υπόθεση» λένε οι αστυνομικοί…

Το σπίτι ήταν λίγο αναστατωμένο. Υπήρχαν δηλαδή ίχνη έρευνας, τα οποία όμως, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ήταν εικονικά και όχι αληθινά προς αναζήτηση χρημάτων ή κοσμημάτων από τους δράστες.

Το θύμα έχει ένα και μοναδικό τραύμα στο κεφάλι, πιθανόν με την οξεία πλευρά σφυριού ή σκεπαρνιού, το οποίο είχε συντρίψει το κρανίο του.

Εκτός από τις έρευνες των αστυνομικών στο σπίτι, το οποίο έχουν κάνει φύλλο και φτερό, έχει ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να ερευνηθούν οι τελευταίες επικοινωνίες του θύματος, της συζύγου και της οικογένειάς της…

Δείτε βίντεο από το LamiaStar:

Άγρια δολοφονία 45χρονου πατέρα δύο παιδιών μέσα… από LAMIASTARGR

Keywords
Τυχαία Θέματα