Ρώσικο πλοίο «φάντασμα» με κανίβαλους αρουραίους απειλεί την Βρετανία!

Τα Βρετανικά ΜΜΕ σήμερα φαίνεται να είναι απασχολημένα με ένα θέμα. Το κρουαζιερόπλοιο φάντασμα που όπως αναφέρουν έχει ως μόνους επιβάτες κανίβαλους αρουραίους!

Αφημένο στην τύχη του, με μόνους επιβάτες κανίβαλους αρουραίους που λόγω έλλειψης τροφών τρώνε ο ένας τον άλλο, το ρωσικό κρουαζιερόπλοιο Lyubov Orlova περιφέρεται εδώ και ένα περίπου χρόνο σαν φάντασμα στο Βόρειο Ατλαντικό, εγκαταλελειμμένο από το πλήρωμά του τον περασμένο Ιανουάριο.

Ωστόσο, το πλοίο φάντασμα ενδέχεται το επόμενο διάστημα να επιστρέψει

στη στεριά χάρη στους ισχυρούς ανέμους που το ωθούν προς τις βρετανικές ακτές, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «The Sun». Αυτό φαίνεται να έχει προκαλέσει τρόμο στην βρετανική κοινωνία.

Συνεπώς, βρίσκονται σε επιφυλακή οι λιμενικές αρχές της Ιρλανδίας, της Σκωτίας και της Βρετανίας, καθώς το πλοίο κατοικείται από μεγάλο αριθμό αρουραίων με κανιβαλικές τάσεις.

Οι Βρετανοί δεν έχουν καμία ευχάριστη ανάμνηση από αρουραίους καθώς ο κάθε Βρετανός «αναδημιουργεί» σκηνές στην «μνήμη» του από την «Μεγάλη Πανούκλα» – γνωστή και ως ο «Μαύρος Θάνατος» – που σκότωσε κατά την περίοδο 1665-1666, 75.000 έως 100.000 ανθρώπους, το ένα πέμπτο του πληθυσμού του Λονδίνου. Σύμφωνα με μία νέα μελέτη, η πανούκλα, που τον Μεσαίωνα αφάνισε το ένα τρίτο του ευρωπαϊκού πληθυσμού, εξακολουθεί να κοστίζει εκατοντάδες ζωές σε ορισμένες περιοχές του πλανήτη κι έτσι το «πλοίο φάντασμα» ανασύρει από τα βάθη του παρελθόντος «αναμνήσεις» που κανένας Βρετανός δεν θα ήθελε να ξαναβιώσει στην σύγχρονη ιστορία του .

Σύμφωνα με το BBC, τα ίχνη του πλοίου έχουν χαθεί από τον περασμένο Απρίλιο: κανείς δεν γνωρίζει πού ακριβώς βρίσκεται, ενώ καμία αναφορά δεν έχει γίνει από κάποιο άλλο διερχόμενο πλοίο.

Από το 2007, το Orlova εκτελούσε τουριστικά δρομολόγια προς την Αρκτική. Το 2010 κατασχέθηκε από το ρωσικό κράτος λόγω συσσωρευμένων, απλήρωτων από το Ρώσο ιδιοκτήτη του, φόρων.

Για τα επόμενα δύο χρόνια παρέμεινε αρόδου (αραγμένο στα ανοικτά).

Στην πορεία του όμως από τα Καναδικά ύδατα με κατεύθυνση προς ναυπηγείο της Δομινικανής Δημοκρατίας, τα σύρματα των ρυμουλκών έσπασαν με αποτέλεσμα το πλοίο να «δραπετεύσει», περιφερόμενο έκτοτε ελεύθερο και αθέατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα