Τι απαντά η Χρυσή Αυγή για τη δικογραφία σε βάρος του ..οπλοφόρου Κουκούτση

Βολές κατά του υπουργείου… ΠΡΟ-ΠΟ όπως αποκαλεί το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξαπολύει η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωση της με αφορμή το σχηματισμό δικογραφίας εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας της Χρυσης Αυγής Δημήτρη Κουκούτση, καθώς έφερε πάνω του το όπλο του αστυνομικού του φρουρού, κατά παράβαση του νόμου.

Το κόμμα στην ανακοίνωσή του τονίζει: «Αναμένουμε να δούμε πότε θα σταματήσουν για έλεγχο έστω και έναν βουλευτή οποιουδήποτε άλλου κόμματος, όπως

εδώ και μήνες συμβαίνει με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής» και συνεχίζει: «Το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ (Προστασίας του Πολίτη) μαζί με τα κανάλια της διαπλοκής επέφεραν τεράστιο πλήγμα στην… «εγκληματική δράση» της Χρυσής Αυγής. Ο ελληνικός λαός μπορεί να κοιμάται ήσυχος πλέον και να μην ασχολείται με τους ληστές με τα καλάσνικοφ, τους αλλοδαπούς μαχαιροβγάλτες και τα λαμόγια της πολιτικής που τον έχουν κατακλέψει και κυκλοφορούν ελεύθερα».

Την ίδια ώρα, δικογραφία σχηματίστηκε και εναντίον του αστυνομικού που υπηρετούσε στη φρουρά του βουλευτή, ενώ επιπλέον η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ διέταξε τη διενέργεια ΕΔΕ με το ερώτημα της απόταξης για τον συγκεκριμένο αστυνομικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα