«Αυτοκτόνησε Ρώσος διοικητής αρμάτων» στην Ουκρανία – Πόσες είναι οι ρωσικές απώλειες

Ρώσος διοικητής φαίνεται να αυτοκτόνησε στην Ουκρανία, σύμφωνα με την Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών του υπουργείου Άμυνας της χώρας.

Πρόκειται για τον διοικητή του 13ου Συντάγματος Αρμάτων της 4ης Μεραρχίας Αρμάτων της Ρωσίας, σύμφωνα με έγγραφο που επισυνάπτει σε ανάρτησή του στο Twitter το ειδησεογραφικό πρακτορείο NEXTA.

The Main Intelligence Directorate of the Ministry of Defense of #Ukraine reports the suicide of the commander of the 13th Tank Regiment

of the 4th Tank Division of #Russia pic.twitter.com/X33yVzLCII

— NEXTA (@nexta_tv) March 26, 2022

Πόσες είναι οι ρωσικές απώλειες

O ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε ότι άλλοι 300 στρατιώτες της Ρωσίας σκοτώθηκαν στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα οι απώλειες των ρωσικών στρατευμάτων να έχουν φτάσει τις 16.400.

Θυμίζουμε ότι η Ρωσία ανακοίνωσε ότι οι θάνατοι των Ρώσων στρατιωτών είναι 1.351. Σύμφωνα με τον ουκρανικό στρατό, άλλα 14 τανκς της Ρωσίας καταστράφηκαν, όπως και δύο ελικόπτερα, αλλά και δύο αεροπλάνα, ανάμεσα σε άλλα.

Δείτε το σχετικό γράφημα:

Ποιοι στρατηγοί έχουν σκοτωθεί

Δυτικά ΜΜΕ, όπως το BBC, έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των Ρώσων στρατηγών που έχουν σκοτωθεί ή αποπεμφθεί (αφορά σε μία περίπτωση) κατά τη διάρκεια του πολέμου στην Ουκρανία. Αυτοί είναι οι:

Αντρέι ΜόρντβιτςΌλεγκ ΜιτιάεβΒιτάλι ΓκερασίμοφΑντρέι ΣουκοβέτσκιΑντρέι ΚολέσνικοφΜαγκόμεφ ΤουσάεφΒλάισαβ Γερσόφ (αποπέμφθηκε)
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα