Απίστευτη απόφαση: Εκτός ΝΔ ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος

Εκτός ΝΔ τίθεται με απόφαση των αρμοδίων οργάνων ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνστατίνος Μίχαλος με μια ανέξήγητη απόφαση που κάνει λόγο για “δούρειους ίππους” και την στιγμή που ο πρόεδρος του κόμματος βρίσκεται στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, της απόφασης προηγήθηκε πολύωρη σύσκεψη του πειθαρχικού συμβουλίου, η οποία μάλιστα διήρκεσε περισσότερα

από δύο ώρες και κατέληξε στην απόφαση της διαγραφής του.

Λίγο αργότερα ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρης Αυγενάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημείωνε πως «στη ΝΔ δεν χωρούν Δούρειοι Ίπποι».

Με βάση τον καταστατικά αυτονόητο σεβασμό στις αρχές, τις αξίες &τις βασικές θέσεις της ΝΔ,ο κ.Μίχαλος τέθηκε από σήμερα εκτός κόμματος.Στη ΝΔ δεν χωρούν”Δούρειοι Ίπποι”.Την επόμενη εβδομάδα θα συζητήσουμε πολλά σε συνάντηση με όλα τα στελέχη των Επιμελητηρίων μελών της Παράταξης

— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) June 27, 2018

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη ΝΔ θεωρούν ότι τάχθηκε υπέρ της συμφωνίας με τα Σκόπια, ενώ από την Πειραιώς τον κατηγορούν ότι υπηρετεί προσωπική ατζέντα.

Τι είχε πει ο Κωνσταντίνος Μίχαλος για την συμφωνία των Πρεσπών

Μια ημέρα μετά τη συμφωνία των Πρεσπών, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είχε δηλώσει αισιόδοξος για την επίδραση που θα έχει στην ελληνική οικονομία η συμφωνία Ελλάδας-πΓΔΜ. Αναλυτικότερα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Μίχαλος στοιχειοθέτησε την αισιοδοξία του για βελτίωση των οικονομικών σχέσεων των δύο χωρών επισημαίνοντας ότι «οι ενταξιακές συνομιλίες με την ΕΕ για τη νέα χώρα της Βόρειας Μακεδονίας, η τεχνογνωσία που θα χρειαστεί (στο πλαίσιο αυτό), βεβαίως και υπάρχει στην Ελλάδα και θα χρησιμοποιηθεί, όπως επίσης και οι ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν για επενδύσεις ένθεν κακείθεν». Αναφερόμενος στην κριτική που έχει ασκηθεί στη συμφωνία, είχε τονίσει: «’Εχει αναλογιστεί ποτέ κάποιος ότι μια χώρα που την έχουν αναγνωρίσει 140 χώρες στον πλανήτη, μεταξύ των οποίων και μεγάλες υπερδυνάμεις, ώς απλή Μακεδονία, κάθεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και του διαλόγου, προκειμένου να γίνει αλλαγή ονομασίας; Νομίζω ότι από τη στιγμή που το θέμα είχε τεθεί από την πλευρά του ελληνικού πολιτικού συστήματος, ότι η μόνη αποδεκτή λύση είναι η σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό erga omnes και αυτό θα διασφαλιστεί από τη συμφωνία -η οποία άλλωστε θα έρθει να επικυρωθεί και από το κοινοβούλιο, έχουμε αρκετά βήματα μπροστά μας μέχρι να ολοκληρωθεί- υπάρχουν μόνο οφέλη, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά και το επιχειρηματικό σκέλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα