Ο Σταύρος Θεοδωράκης εξελέγη δια βοής επικεφαλής του «Ποταμιού»

Οι αντιπρόσωποι του ιδρυτικού συνεδρίου του Ποταμιού στο Λαύριο εξέλεξαν διά βοής, τον Σταύρο Θεοδωράκη ως επικεφαλής του Ποταμιού.
Παράλληλα, εγκρίθηκε το κείμενο θέσεων του συνεδρίου, το κείμενο συμπερασμάτων και το καταστατικό του κόμματος, στο οποίο πλέον τα μέλη αποκαλούνται «εθελοντές» και αντί για πρόεδρο προκρίνεται ο όρος «επικεφαλής».

«To χειροκρότημά σας είναι αφιερωμένο σε όλους τους συνέδρους, που ήρθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας και αποτελούν την καλύτερη απόδειξη,

ότι αυτή η χώρα θα αλλάξει. Η μεγάλη αλλαγή θα τους παρασύρει όλους», είπε αρχικά ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά την εκλογή του και συμπλήρωσε:

«Η δεξαμενή του Ποταμιού είναι τεράστια και αυτοί που βλέπουν με συμπάθεια το κόμμα είναι περισσότεροι από εκείνους που το ψήφισαν στην πρώτη του εκλογική μάχη.

Εμείς δεν θα γίνουμε περιοδεύων θίασος. Οι περιφερειακές ομάδες και οι κατά τόπους εθελοντές μας θα παρεμβαίνουν όταν υπάρχουν κάποια σημαντικά ζητήματα, υποδεικνύοντας πρακτικές, επαναστατικές, καινοτόμες λύσεις», τόνισε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα