Χανιά: Πίτμπουλ δάγκωσε και τραυμάτισε σοβαρά νεαρό

Μια απρόσμενη επίθεση δέχτηκε ένας νεαρός Χανιώτης, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά όταν ένα πίτμπουλ όρμησε και τον δάγκωσε στα γεννητικά του όργανα.

Ο νεαρός βρισκόταν σε κατάστημα στα Χανιά για επαγγελματικό λόγο, συζητώντας με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ο σκύλος του ιδιοκτήτη, όρμησε στο νεαρό δαγκώνοντας τον στα γεννητικά όργανα.

Ο 31χρονος νεαρός ξαφνιάστηκε από την

επίθεση που δέχτηκε ενώ στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος, υποφέροντας από φρικτούς πόνους, όπως περιγράφει ο ίδιος στο zarpanews.gr. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε την μεγαλύτερη έκπληξη ήταν η αντίδραση του ιδιοκτήτη, ο οποίος ξέσπασε σε γέλια. Αμέσως ένας υπάλληλος του καταστήματος έσπευσε να μεταφέρει τον τραυματία στο Νοσοκομείο των Χανίων προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Το περιστατικό άφησε άφωνους ακόμη και τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στην Ουρολογική του Νοσοκομείου όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Οι γιατροί του συνέστησαν πλήρη ακινησία για τουλάχιστον ένα μήνα, ενώ φαίνεται πως ο ίδιος στάθηκε αρκετά τυχερός, μέσα στην ατυχία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα