Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Θύμα σοβαρού τροχαίου ο πατέρας του

Ώρες αγωνίας  περνά ο Χριστόφορος Παπαπακαλιάτης  καθώς ο πατέρας του και γνωστός επιχειρηματίας Μανώλης Παπακαλιάτης, έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου.

Ο 76χρονος Μανώλης Παπακαλιάτης τραυματίστηκε βαρύτατα, όπως έγραψε το Cretalive, νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Πώς τραυματίστηκε ο πατέρας του

O Μανώλης Παπακαλιάτης παρασύρθηκε από μηχανάκι στο οποίο

επέβαιναν ένας 50χρονος και ένας 17χρονος.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο Μανώλης Παπακαλιάτης  και ελαφρύτερα οι επιβαίνοντες στο δίκυκλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ο 76χρονος επιχειρηματίας είναι πολυτραυματίας, η κατάσταση του είναι σοβαρή αλλά ελεγχόμενη ενώ όπως έχει γίνει γνωστό έχει επαφή και επικοινωνία με το περιβάλλον.

Ειδικότερα και σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, φέρει τραύμα στο κεφάλι, έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικό αιμάτωμα, ενώ ακόμα φέρει τραύματα σε άνω-κάτω γνάθο, σε σπονδυλική στήλη, στη μέση, σε λεκάνη και μηρό, ενώ φέρει και ανοικτό κάταγμα στην κνήμη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα μεσάνυχτα υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο που ολοκληρώθηκε επιτυχώς στις τέσσερις τα ξημερώματα ενώ υποστηρίζεται αναπνευστικά.

Στο πλευρό του η οικογένεια Παπακαλιάτη

Στο πλευρό του επιχειρηματία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή όλη του η οικογένεια, τα παιδιά του – τόσο ο επιτυχημένος σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όσο και τα αδέρφια του- συγγενείς αλλά και φίλοι.

Όσον αφορά στους επιβαίνοντες στο δίκυκλο, ο 50χρονος δεν τραυματίστηκε, ενώ ο 17χρονος ελαφρά, και μετά την παροχή των α’ βοηθειών, αποχώρησε από το Βενιζέλειο.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο, ερευνώνται από την τροχαία.

Keywords
Τυχαία Θέματα