Συνεργασία Dualshock 4 και Infamous: Second Son

Οι καινοτομίες ξεκινούν

To InFamous: Second Son προβλήθηκε κεκλεισμένων των θυρών στη Gamescom χθες, και σύμφωνα με τη Sucker Punch, χρησιμοποιεί το DualShock 4 με κάποιους "πραγματικά ενδιαφέροντες τρόπους για να φέρει τους παίκτες, ακόμη βαθύτερα στο Second Son". Διαβάστε παρακάτω τις εμπειρίες που είχε η ομάδα του VG247.

Οι άνθρωποι του VG247 είχαν την ευκαιρία να δουν πώς λειτουργούν οι έλεγχοι στο εν λόγω

παιχνίδι. Το ηχείο του χειριστηρίου DualShock 4 "κουδουνίζει" στα τηλεφωνήματα του πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, Delson. Στο live demo του παιχνιδιού ο πρωταγωνιστής πρέπει να περάσει μέσα από ένα DUP Checkpoint και να σκοτώσει όποιον βρεί με το Conduit Gene. Για να το κάνει αυτό θα πρέπει να βάλει το δάχτυλό του σε έναν ανιχνευτή. Για να γίνει λοιπόν κάτι τέτοιο στο παιχνίδι, ο παίκτης πρέπει να βάλει το δάχτυλό του πάνω στο touchpad του χειριστηρίου, και ύστερα αυτό θα αρχίσει να αναπαράγει αντίστοιχους ήχους όσο "σκανάρει" το δάχτυλο.

Το touchpad επίσης χρησιμοποιείται για την εκτέλεση stealth δολοφονιών. Μπορείτε να σύρετε το δάχτυλό σας πάνω στο pad για να σηκώσετε power nodes και στη συνέχεια να πατήσετε το πλήκτρο R2 ώστε να τα χτυπήσετε και να τα διαλύσετε

Το InFamous: Second Son αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή την άνοιξη του 2014 στο PS4.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

{youtube}UuDVNoKxH54{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα