E3 2017 – Νέο God of War trailer και… Kratos και ξερό ψωμί!

Η Sony press conference όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος είχε μπόλικο πράγμα να μας παρουσιάσει, με όλα τα AAA games που αναμένουμε για το PS4 να μπαίνουν στην αρένα. Πρώτο και καλύτερο το πολυαναμενόμενο God of War, το οποίο ειλικρινά όσο περνάει ο καιρός

το θέλουμε ακόμη πιο… κολασμένο. Στο νέο trailer του God, ο Kratos εννοείται πως βρίσκεται στο επίκεντρο και αυτή τη φορά στο νέο trailer μπορούμε να τον δούμε να βγάζει τα απωθημένα του στην μάχη.

Αυτό βέβαιο που αμέσως σού τραβάει την προσοχή στο παιχνίδι των Santa Monica studios (πέραν της εκπληκτικής ατμόσφαιρας) είναι ο πραγματικά τεράστιος κόσμος του που πραγματικά θα σας αφήσει άφωνους. Δεν σας κρύβουμε ότι το παιχνίδι δείχνει ακόμη πιο τέλειο από το trailer που είχε παρουσιαστεί στην περσινή E3, ενώ μάλιστα όπως έγινε γνωστό οι γραφικάρες που θα απολαύσετε πηγάζονυ από ένα «standard» PlayStation. Εκτός από επικό trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, μάθαμε και το πότε θα κάνει την εμφάνιση του, καθώς το νέο God αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις αρχές του 2018. Δεν έχουμε να πούμε περισσότερα, δυναμώστε την ένταση και απολαύστε!

The post E3 2017 – Νέο God of War trailer και… Kratos και ξερό ψωμί! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα