EA PLAY @E3 – H εκπληκτική Janina Gavankar κλέβει την παράσταση!

Το Star Wars Battlefront 2, όπως ήδη ξέρεις, παρουσιάστηκε στις 10 Ιουνίου στο EA PLAY event (τα πάντα για το ίδιο το παιχνίδι, μπορείς να τα βρεις εδώ). Σίγουρα, ωραίες οι επικές μάχες στο multiplayer και οι εντυπωσιακοί Star Wars heroes που σαφώς δίνουν μία άλλη διάσταση στον κόσμο του Battlefront, ωστόσο ένα

από τα ωραιότερα κομμάτια της παρουσίασης του Battlefront 2 (πέραν του ότι θα έχει free DLC), δεν ήταν άλλο από την ίδια την… παρουσιάστρια Janina Gavankar!

Η Janina Gavankar είναι αναμφίβολα η πιο γοητευτική παρουσία που σίγουρα άξιζε το πολυαναμενόμενο παιχνίδι. Η ηθοποιός που συμμετέχει στο παιχνίδι ως Iden Versio, commander της Imperial Inferno Squad, πραγματικά έκλεψε την παράσταση, με τον κόσμο από τότε να αφηνιάζει (από αγάπη). Η ίδια φαίνεται να αγαπάει το παιχνίδι, βρίσκοντας τα κατάλληλα σημεία να μας πει τα πάντα για αυτό. Μπήκε στη σκηνή με εντυπωσιακή φινέτσα (το outfit της όλα τα λεφτά) μαζί με τους κατώτερούς της (σε βαθμίδα) Storm Troopers, και από εκείνη τη στιγμή κανείς δε κοιτούσε κανέναν άλλο! Πλέον, εάν ψάξεις @Janina θα βρεις εκατομμύρια αποτελέσματα από κόσμο που παρακαλάει να τη δει περισσότερο στην E3 του χρόνου και το μόνο σίγουρο είναι ότι έκανε τις καρδιές χιλιάδων Star Wars fans να σκιρτήσουν. Όσον αφορά την ηθοποιό, δηλώνει μέγα geekάκι, με μεγάλη ιστορία στο Hollywood και με τη δική της ιστοσελίδα που… δεν καταλάβαμε ακριβώς τι θέλει να δείξει, αλλά μπορείς να τη δεις κάνοντας click εδώ! Παρακάτω σου βρήκαμε την ακριβή (τέρμα επική) στιγμή που εμφανίζεται στο event, ώστε να καταλάβεις κι εσύ γιατί ο κόσμος λατρεύει από εδώ και στο εξής την Janina Gavankar!

The post EA PLAY @E3 – H εκπληκτική Janina Gavankar κλέβει την παράσταση! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα