H Blizzard δημιουργεί έναν NPC για να τιμήσει τον Robin Williams!

H είδηση του αναπάντεχου θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Robin Williams, ήταν ένα γεγονός που σίγουρα μας συγκίνησε όλους μας. Οι περισσότεροι γνωρίσαμε τον Williams μέσα από το πολύπλευρο ταλέντο του στην ηθοποιία, όμως υπήρχαν και άλλες πτυχές του ξεχωριστού χαρακτήρα του αγαπημένου καλλιτέχνη, οι οποίες δεν ήταν γνωστές στο ευρύ κοινό. Μία από αυτές είχε να κάνει με την αγάπη που έτρεφε ο αείμνηστος ηθοποιός για τον κόσμο των video games.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πιο κοντινοί του άνθρωποι, ένας από τους πιο αγαπημένους του τίτλους ήταν το World of Warcraft.

Η Blizzard θέλοντας να τιμήσει το έργο του Robin Williams αποφάσισε να δημιουργήσει έναν NPC στο World of Warcraft, ο οποίος θα φέρει το όνομα του αείμνηστου ηθοποιού. Οι υπεύθυνοι του WoW, θέλησαν μέσω του επισήμου Twitter account του παιχνιδιού, να ευχαριστήσουν τον Williams που τους προσέφερε τόσες πολλές στιγμές χαράς στη ζωή τους, αναφέροντας παράλληλα ότι θα τον δουν ξανά in-game. Η Blizzard πήρε την συγκεκριμένη απόφαση, ύστερα από παρότρυνση πολλών φανατικών gamers του WoW. Μάλιστα οι φίλοι του παιχνιδιού, φρόντισαν να δημιουργήσουν μία on-line petition, κάνοντας έτσι μία ευγενική έκκληση προς την Blizzard, ώστε να ικανοποιήσει το αίτημα τους που αφορούσε στη δημιουργία ενός Non-Playable χαρακτήρα που θα τιμούσε τη μνήμη του αξέχαστου ηθοποιού.

Για μία ακόμη φορά η Blizzard άκουσε την ισχυρή community του WoW και έτσι μέσα στις επόμενες μέρες ο Non-Playable Character του Robin Williams αναμένεται να πάρει πνοή. Όπως διαβεβαιώνουν οι developers του γνωστού παιχνιδιού, η δημιουργία του εν λόγω χαρακτήρα θα γίνει με μεγάλη φροντίδα και σεβασμό στη ζωή και στο έργο του αγαπημένου καλλιτέχνη.

The post H Blizzard δημιουργεί έναν NPC για να τιμήσει τον Robin Williams! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα