Harry Potter: έρχεται νέα σειρά desktop και mobile παιχνιδιών

Το Harry Potter franchise είναι μία από τις «άτυχες» περιπτώσεις, που ενώ σημειώνει μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο, δεν έχει την εκπροσώπηση που του αξίζει στα videogames.

Αυτό όμως ελπίζουμε ότι θα αλλάξει σύντομα, με τη βοήθεια της Niantic Labs, που έχει αναπτύξει τα δημοφιλή mobile games, Ingress και Pokemon

Go. Το νέο της project ονομάζεται Harry Potter: Wizards Unite, και φυσικά θα αποτελεί ένα augmented reality game, στην ίδια λογική με τα προαναφερθέντα. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα προστατεύουν τοποθεσίες και θα συγκεντρώνουν power-ups. Σύμφωνα με την εταιρεία, θα μπορούμε να εκτελούμε τα αγαπημένα μας ξόρκια και να αντιμετωπίζουμε μυθικά πλάσματα (fantastic beasts… wink-wink). Περισσότερες λεπτομέρειες δυστυχώς δεν είναι ακόμα γνωστές, εκτός ότι θα το δούμε κάποια στιγμή μέσα στο 2018.

Εκτός αυτού όμως, και η ίδια η Warner ανακοίνωσε τη σύσταση της Portkey Games, μίας εταιρείας που θα ασχολείται αποκλειστικά με την ανάπτυξη παιχνιδιών Harry Potter, τόσο σε desktop όσο και mobile πλατφόρμες. Μάλιστα, το Wizards Unite αναπτύσσεται σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο! Ούτε εδώ έχουμε πολλές πληροφορίες ακόμα, εκτός από το γεγονός ότι τα νέα παιχνίδια θα περιλαμβάνουν καινούργιους χαρακτήρες. Βεβαίως θα συναντήσουμε και γνώριμους, αγαπημένους πρωταγωνιστές, όμως αυτή τη φορά σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους, που δεν είδαμε στις ταινίες. Περιττό να σας πούμε ότι θα είμαστε απίκο για οποιοδήποτε σχετικό νέο!

The post Harry Potter: έρχεται νέα σειρά desktop και mobile παιχνιδιών appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα