Keep Out X5 Gaming Mouse

Η Keep Out είναι μία εταιρεία από την Ισπανία που δραστηριοποιείται στο χώρο του gaming, κυκλοφορώντας μία ευρεία γκάμα προϊόντων που αφορούν τους gamers, όπως headsets, gaming πληκτρολόγια και gaming ποντίκια. Αν και δεν είναι από τις πιο γνωστές εταιρείες που υπάρχουν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι τα gaming προϊόντα της δεν διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αλλά και για τη προσιτή τιμή τους. To gaming mouse Χ5 της Keep Out,

επιβεβαιώνει τον παραπάνω κανόνα, αποτελώντας μία συσκευή που άνετα μπορεί να γίνει το όπλο κάθε gamer.

Εμφανισιακά το gaming mouse X5 της Keep Out είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να επιτρέπει την κατάλληλη εφαρμογή στο χέρι. To εν λόγω gaming mouse δίνει τη δυνατότητα στον gamer να χειρίζεται με χαρακτηριστική ευκολία τα πλευρικά buttons του, χωρίς ο gamer να αισθάνεται την παραμικρή κούραση, ακόμη ύστερα και από πολλές ώρες ατελείωτου gaming. Η εργονομική συσκευή της Keep Οut διαθέτει πλαστικά σημεία, αλλά και rubber φινίρισμα, ενώ παράλληλα από αισθητική άποψη δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τα άλλα gaming ποντίκια που κυκλοφορούν στην αγορά.

Όσον αφορά, τα tech specs του, το X5 βασίζεται σε έναν optical sensor, ο οποίος παρέχει σάρωση DPI με τέσσερις on-the-fly ρυθμιζόμενες κλίμακες (400/800/1600/3200) που επιτρέπουν στο χρήστη του mouse να ορίσει τη ταχύτητα του. Επιπλέον, το X5 διαθέτει έξι Macro buttons, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στους gamers να αποθηκεύσουν 6 διαφορετικές μακροεντολές και να τις προσαρμόσουν σε κάθε ένα από τα 5 διαθέσιμα profile. Εκτός από τα παραπάνω, στο X5 περιλαμβάνεται και ένα σύστημα καθορισμού του βάρους του, καθώς στην ειδική υποδοχή που υπάρχει στο κάτω τμήμα του, οι gamers μπορούν να βρουν 9 μικρά βαρίδια (των 2.7 γραμμαρίων έκαστο), τα οποία βοηθούν σημαντικά τον gamer στο να καθορίζει το βάρος του mouse ανάλογα με τις ανάγκες του. Εκτός από την ειδική υποδοχή, στο κάτω τμήμα μπορούμε να διακρίνουμε τα 4 pads που εξασφαλίζουν την εύκολη κύλιση σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες.

To Χ5 έχει τη δυναμική για να γίνει ένα υπερπολύτιμο όπλο στα χέρια κάθε gamer, καθώς δύναται να καλύψει τις ανάγκες κάθε σοβαρού παίκτη. Το X5 της Keep Out διατίθεται με τιμή στα 29.50 ευρώ, αποτελώντας ένα από τα πιο φτηνά gaming mouse της κατηγορίας του.

*Tα προιόντα Keep Out εισάγονται στη χώρα μας από την εταιρεία TMP.

The post Keep Out X5 Gaming Mouse appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα