May the 4th be with you και… σούπερ προσφορές στο Humble Bundle σε Star Wars games!

Η 4η Μαΐου είναι μία πολύ σημαντική μέρα για όλους τους fans του Star Wars, καθώς είναι η μέρα που οι φίλοι του Πολέμου των Άστρων γιορτάζουν με την ψυχή τους! Για αυτό και το Humble Bundle (που όλοι ξέρουμε πόσο μας «φροντίζει») έχει προετοιμάσει μία σειρά από σούπερ προσφορές που είναι βέβαιο ότι θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των λάτρεων του μακρινού γαλαξία που επινόησε ο George Lucas.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένες προσφορές φτάνουν ακόμη και το 66% (σε ορισμένες περιπτώσεις) και όπως θα διαπιστώσετε από τους τίτλους που θα δείτε παρακάτω, αξίζει να τους έχετε στη video game συλλογή σας! Η προσφορά του Humble Bundle ισχύει μέχρι τις 8/5, για αυτό καλό είναι να βιαστείτε. Ειδικότερα, τα Star Wars games που θα βρείτε με έκπτωση είναι τα…

LEGO Star Wars: The Complete Saga – (€7.99)Star Wars Battlefront II (2005) – (€3.39)Star Wars: Empire at War: Gold Pack – (€6.79)Star Wars Jedi KnightJedi Academy (€3.39)Star Wars Jedi Knight II – Jedi Outcast – (€3.39)Star Wars: Knights of the Old Republic – (€3.39)Star Wars: Rogue Squadron 3D – (€3.99)

Μπορεί κάποια από τα παραπάνω games να είναι λιγάκι παλιά, ωστόσο μπορούν κάλλιστα να θεωρηθούν all-time classics και σε περίπτωση που σας λείπει κάποιο από αυτά, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να τα αγοράσετε!

The post May the 4th be with you και… σούπερ προσφορές στο Humble Bundle σε Star Wars games! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα