Επικό (και πανάκριβο) συλλεκτικό αγαλματίδιο από τον κόσμο του Evolve!

Όταν φτάνει η ώρα των συλλεκτικών αντικειμένων, οι gamers πολλές φορές δεν διστάζουν να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στη τσέπη. Αυτό μάλλον θα πρέπει να κάνουν και οι gamers, οι οποίοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν το συλλεκτικό αγαλματίδιο του Evolve, το οποίο σύμφωνα με τους δημιουργούς του θα στοιχίζει… 750 δολάρια!

Η τιμή του αυτή βέβαια δεν είναι τυχαία, καθώς το εν λόγω επικών διαστάσεων αγαλματίδιο θα έχει ύψος 74 εκατοστά και θα ζυγίζει περίπου 15 κιλά, ενώ παράλληλα θα διαθέτει

ορισμένα LED effects! Εάν ακόμη βέβαια αναρωτιέστε γιατί το αγαλματίδιο Evolve: Goliath θα στοιχίζει τόσα πολλά χρήματα, η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός ότι σε ολόκληρο τον κόσμο πρόκειται να κυκλοφορήσουν μόλις 500 κομμάτια! Εκτός όμως από την «απλή» έκδοση, αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της και μία ακόμη πιο σπάνια έκδοση (ονόματι Savage Goliath), η οποία θα στοιχίζει 50 δολάρια και θα κυκλοφορήσει σε μόλις 150 κομμάτια σε ολόκληρο τον κόσμο. Η συγκεκριμένη special έκδοση θα πωλείται αποκλειστικά στo event Comic-Con που θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη, την επόμενη εβδομάδα.

Όπως καθίσταται σαφές, το συγκεκριμένο αγαλματίδιο μπορούν να το αγοράσουν μόνο όσοι πιστεύουν στο δόγμα του… «λεφτά υπάρχουν» ή έχουν πιάσει πρόσφατα το Τζόκερ, το Λόττο ή κάποια αμύθητη κληρονομιά από τη θεία στο Σικάγο. Οι υπόλοιποι «κοινοί θνητοί», μάλλον θα πρέπει να αρκεστούμε μόνο στο παιχνίδι Evolve, το οποίο αναπτύσσεται από τους δημιουργούς του Left 4 Dead και αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC εντός του 2015.

The post Επικό (και πανάκριβο) συλλεκτικό αγαλματίδιο από τον κόσμο του Evolve! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα