Φήμες θέλουν την Rockstar να ακυρώνει το Bully 2 το 2017, για να επικεντρωθεί στα Red Dead Redemption 2 & GTA VI!

Το αμφιλεγόμενο και ανατρεπτικό Bully σίγουρα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα «διαμάντια» της Rockstar Games και ένα sequel βρίσκεται εδώ και χρόνια στις επιθυμίες αρκετών fans. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ένα sequel ακούγεται έντονα μέσω φημών και υποτιθέμενων leaks, δυστυχώς δεν έχουμε δει κάποια  κίνηση από την πλευρά της Rockstar. Τώρα, πρόσφατες φήμες που είδαν το φως

της δημοσιότητας αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι είναι πολύ πιθανό η Rockstar να ακύρωσε το Bully 2 πριν από 3 χρόνια και αυτό γιατί ήθελε να επικεντρωθεί στο development των Red Dead Redemption 2 και GTA VI!

H συγκεκριμένη πληροφορία προέρχεται από 2 insiders που δείχνουν να γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις μέσα από τη Rockstar και οι οποίοι ισχυρίζονται ότι το 2015 η Rockstar ξεκίνησε το στάδιο της προ-παραγωγής του Grand Theft Auto VI. Ωστόσο, το γεγονός ότι μαζί με το επόμενο GTA έτρεχε παράλληλα και η ανάπτυξη των Red Dead Redemption 2 και Bully 2, αυτό ήταν κάτι που οδήγησε τους υπευθύνους του κολοσσού του gaming να «θυσιάσει» ένα από τα 3 projects και αυτό που την πλήρωσε ήταν μοιραία το πιο… αδύναμο από τα τρία. Μάλιστα, εάν οι φήμες τελικά ευσταθούν, παρόμοιες αποφάσεις πήρε η Rockstar τόσο το 2009, όσο και το 2013. Βέβαια, πλέον χωρίς το Red Dead Redemption 2 σίγουρα θα υπάρχει περισσότερος χώρος και χρόνος για την ανάπτυξη ενός sequel στο Bully, το οποίο δεν σας κρύβουμε ότι δεν θα μας χαλούσε καθόλου!

The post Φήμες θέλουν την Rockstar να ακυρώνει το Bully 2 το 2017, για να επικεντρωθεί στα Red Dead Redemption 2 & GTA VI! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα