Πόσο άλλαξες; Δείτε ένα συγκριτικό video του αρχικού Rogue Trooper με το remaster!

To Rogue Trooper είναι ένα από τα πιο γνωστά και πετυχημένα third-person action shooters που όταν είχε κυκλοφορήσει πίσω στο 2006 (για PS2, Xbox και Windows PC) σίγουρα είχε καταφέρει να τραβήξει την προσοχή των gamers. Εμπνευσμένο από το ομώνυμο comic της 2000AD, η Rebellion κατάφερε να δώσει πνοή σε έναν κόσμο γεμάτο δράση και με μπόλικο σασπένς.

11 χρόνια μετά, οι δημιουργοί του παιχνιδιού μας ετοιμάζουν για την remaster έκδοση του Rogue Trooper (Redux) που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου (σε PS4, Xbox One, Gog.com και Steam).

Με αφορμή λοιπόν το συγκεκριμένο release οι υπεύθυνοι της νέας αυτή ανανεωμένης έκδοσης ανέβασαν πρόσφατα ένα συγκριτικό video στο οποίο μπορούμε να διαπιστώσουμε τις πραγματικά τεράστιες αλλαγές που έχουν συμβεί από το αρχικό παιχνίδι σε σχέση με το remaster. Το εν λόγω video είναι μία «απόδειξη» για το πόσο πολύ έχει προχωρήσει η τεχνολογία του gaming, καθώς όπως θα διαπιστώσετε και από το παρακάτω footage: τα όπλα, οι χαρακτήρες, τα οχήματα, τα cinematics και γενικότερα τα textures στο σύνολο τους έχουν περάσει στη σύγχρονη εποχή. Το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο ενδιαφέρον και εάν σκοπεύετε να δοκιμάσετε το Rogue Trooper Redux, το ευχάριστο νέο είναι ότι θα το βρείτε σε αρκετά budget-friendly τιμή (στα 24.99 ευρώ). Δείτε το comparison video που ακολουθεί και είναι βέβαιο ότι θα πειστείτε…

The post Πόσο άλλαξες; Δείτε ένα συγκριτικό video του αρχικού Rogue Trooper με το remaster! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα