Στις 4 Νοεμβρίου το Call of Duty: Advanced Warfare – Όλο το υλικό!

Το Call of Duty: Advanced Warfare είναι το νέο Call of Duty που σου λέγαμε το πρωί! Όχι, δεν ήρθε η 4η Μαΐου, απλά η Activision, βλέποντας όλες αυτές τις «διαρροές» εδώ κι εκεί στα ίντερνετζ, αποφάσισε να βγάλει κι επίσημα κάποια στοιχεία για το παιχνίδι διότι ο κόσμος να το ‘χει

τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι εν έτει 2014, ε, σόρι αλλά είναι κομματάκι ντεμοντέ.

Λοιπόοοοον… Τον ρόλο του κεντρικού κακού θα έχει πράγματι ο Κέβιν Σπέισι, όπως φαίνεται εξ’ άλλου ξεκάθαρα και στο βίντεο που παίζει πιο κάτω, το επίσημο αυτή τη φορά. Όπως μπορείς να δεις, υπάρχουν άπειρα φουτουριστικά στοιχεία, από αόρατους μανδύες και γάντια που κολλάνε σε επιφάνειες, μέχρι hoverbikes και στολές που παραπέμπουν σε… Nanosuit! Ο πρωταγωνιστής θα είναι ένας μισθοφόρος που γύρισε την πλάτη του στις ΗΠΑ και αποστάτησε από την ομάδα του της οποίας ηγείται ο Σπέισι –ή τουλάχιστον ο χαρακτήρας που θα παίζει αυτός.

Γεια σου ρε Κέβιν λεβεντόπαιδο. Σαν τον εγγονό σου μοιάζεις!

O τίτλος του παιχνιδιού θα είναι Call of Duty: Advanced Warfare και την ανάπτυξή του επιμελείται η Sledgehammer Games. Όσο για το πότε κυκλοφορεί; Το Call of Duty: Advanced Warfare κυκλοφορεί σύμφωνα με το Destructoid στις 4 Νοεμβρίου του 2014 σε άγνωστα για την ώρα formats.

The post Στις 4 Νοεμβρίου το Call of Duty: Advanced Warfare – Όλο το υλικό! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα