EA Sports UFC: Παίξτε με τον Bruce Lee!

Ένα εξαιρετικό "δωράκι" για τα pre-orders.

Εάν προπαραγγείλετε το νέο UFC game της EA για PlayStation 4 και Xbox One, θα έχετε την δυνατότητα να χειρισθείτε σαν playable χαρακτήρα τον ίδιο τον Bruce Lee!

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο creative

director Brian Hayes: "Νιώθω ότι είναι η πιο χαζή ερώτηση. Γιατί να βάλουμε τον Bruce Lee σε ένα UFC game; Είναι. Ο Bruce. Lee... Από τη μία έχουμε την κύρια διοργάνωση του γρηγορότερα αναπτυσσόμενου αθλήματος στον κόσμο, το UFC. Από την άλλη έχουμε την πιο εικονική μορφή των πολεμικών τεχνών, τον Bruce Lee - ένας μαχητής που έμεινε στην ιστορία για τις φιλοσοφίες που δημιούργησαν τις βάσεις των μοντέρνων μεικτών πολεμικών τεχνών. Δεν μπορώ να σκεφτώ ένα σύμπαν στο οποίο αυτά τα δύο δεν ταιριάζουν απόλυτα".

{youtube}y9keNVYmERI|500|300{/youtube}

H EA συνεργάστηκε με τις Bruce Lee Enterprises, οι οποίες παρείχαν στους developers με ψηφιακό υλικό από την καριέρα του Lee, συμπεριλαμβανομένων κομμένων σκηνών από τις ταινίες ή λήψεις από τα παρασκήνια. Αυτό βοήθησε τους προγραμματιστές να επιλέξουν την συγκεκριμένη ιστορική περίοδο από την οποία θα αποτύπωναν την εικόνα του διάσημου θρύλου.

Σύμφωνα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή Ian Lloyd: "Το να βλέπεις τον Bruce Lee να μπαίνει στην αρένα για να πολεμήσει στο UFC για πρώτη φορά είναι μια σουρεαλιστική και εκπληκτική εμπειρία" Συνεχίζει λέγοντας: "O χαρακτήρας στο παιχνίδι δεν μοιάζει απλά στον Bruce Lee. Είναι ο Bruce Lee. Ο τρόπος που κινείται, η στάση του, το εντυπωσιακό γυμνασμένο παρουσιαστικό του, τα χτυπήματα-σήμα κατατεθέν, οι κραυγές και τα εφέ που τα συνοδεύουν".

To EA Sports UFC κυκλοφορεί για PS4 και Xbox One στις 17 Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα