MU Rebirth

Το MU Online επιστρέφει και ξεκινάει closed beta.

Το MMORPG MU Online (Diablo clone) κουβαλάει ήδη σχεδόν 10 χρόνια στην πλάτη του, αφού κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2003 από την κορεάτικη Webzen (Metin2, C9, Arctic Combat). Αυτό δεν δείχνει να πτοεί ούτε τους παίκτες που παίζουν ακόμα στους servers του παιχνιδιού, αλλά ούτε και την ίδια την εταιρεία,

αφού στην φετινή Ε3 ανακοίνωσε ένα remake με την ονομασία MU Chronicle R. Χθες ανακοινώθηκε ότι τελικά θα κυκλοφορήσει με διαφορετικό όνομα, ως MU Rebirth, ενώ θα βασίζεται κυρίως στο PvP μεταξύ παικτών και guilds.

Μπορεί στο αυθεντικό παιχνίδι να χρειαζόταν άπειρο "κάψιμο" για να φτάσετε στο ανώτατο επίπεδο, το οποίο είναι το 400, αλλά στο Rebirth τα πράγματα αλλάζουν εντελώς. Αυτή τη φορά, η διαδικασία του leveling έχει επιταχυνθεί και θα μπορείτε να φτάσετε στο παραπάνω επίπεδο μέσα σε μόλις δύο ώρες! Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το leveling τελειώνει εκεί, καθώς το σύστημα ανάπτυξης του χαρακτήρα σας θα βασίζεται στο στοιχείο του rebirth. Αυτό σημαίνει ότι φτάνοντας στο ανώτατο επίπεδο, κάνετε rebirth (αναγέννηση) του χαρακτήρα σας και ξεκινάτε ξανά από το πρώτο επίπεδο, κρατώντας όμως τον εξοπλισμό και τα στατιστικά σας ανέπαφα.

{youtube}gfsLIEV7gkY|400|300{/youtube}

Η πρώτη closed beta του MU Rebirth θα ξεκινήσει στις 3 Ιουλίου και θα τελειώσει στις 10 του ίδιου μήνα, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας. Για να δηλώσετε συμμετοχή στη beta, μπείτε στο επίσημο site του παιχνιδιού.

Για να θυμηθείτε το πρωτότυπο παιχνίδι, διαβάστε το review του MU Online από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα