Neverwinter: Fury of the Feywild update

νέα quests, rewards και projects. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/7/13] H εταιρεία ανάπτυξης Cryptic Studios ανακοίνωσε ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσει ένα νέο update για το Neverwinter με την ονομασία Fury of the Feywild.

Το νέο αυτό

update θα προσθέτει επιπλέον dungeons αλλά κυρίως ολοκαίνουργιο campaign system με ένα διαφορετικό user interface. Ακόμα θα μπορείτε να ολοκληρώσετε μία σειρά από projects τα οποία θα ξεκλειδώσουν νέα regions και δυνάμεις. Επίσης ολοκληρώνοντας μια σειρά από quests στην περιοχή της Sharandar θα μπορέσετε να αποκτήσετε περισσότερα rewards και να εξελιχθείτε ακόμα περισσότερο, κερδίζοντας νέες πανοπλίες και μοναδικά όπλα ανάλογα με την class την οποία βρίσκεστε.

{youtube}xHyljJ8hUJ4|400|300{/youtube}

Το Fury of the Feywild update θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες καθώς δεν γίνει ακόμα γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του. Διαβάστε το review του Neverwinter από το GameWorld.

[UPDATE 17/7/13] Η εταιρεία ανάπτυξης Cryptic Studios ανακοίνωσε ότι το νέο update του Neverwinter με την ονομασία Fury of the Feywild θα κυκλοφορήσει στις 22 Αυγούστου.

Θα διατίθεται σε δύο πακέτα ανάλογα με το περιεχόμενό τους. Το πρώτο πακέτο θα ονομάζεται Feywild Starter Pack και θα κοστίζει περίπου 15 ευρώ ενώ θα περιλαμβάνει διάφορα items αλλά και έναν Companion. Από την άλλη το μεγαλύτερο πακέτο θα ονομάζεται Knight of the Feywild Pack και θα το βρείτε στην τιμή των 45 ευρώ περίπου. Θα διαθέτει ένα καινούργιο race, διάφορα items, ένα Companion αλλά και 600.000 Astral diamonds. Και τα δύο πακέτα μπορείτε να τα αγοράσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Διαβάστε το review του Neverwinter από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα