4 Superfoods για αντιγήρανση

Γνωρίζουμε ότι η κατανάλωση superfoods είναι σημαντική για την υγεία και την ευεξία. Τώρα, μπορεί να παράσχουν μια ολιστική προσέγγιση για ένα υγιές δέρμα, χωρίς ρυτίδες.

Τα φυτοχημικά που περιέχουν κάποιες υπερτροφές ενεργοποιούν κάποιες διαδικασίες μειώνοντας την πρόωρη γήρανση. Τα αντιοξειδωτικά παρέχουν ορατά αποτελέσματα στο δέρμα αφού βοηθούν τα κύτταρα να αυτοεπισκευαστούν από τις φθορές και να σας χαρίσουν μια πιο νεανική εμφάνιση. Τις τροφές

αυτές μπορείτε να τις καταναλώσετε ή να αναζητήσετε καλλυντικά που να περιέχουν αυτά τα συστατικά. Αυτά είναι τα 4 superfoods που θα σας χαρίσουν νέο πρόσωπο:

1 Τα ιχθυέλαια
Ο άγριος σολομός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των superfoods. Είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών, αντιοξειδωτικών καροτινοειδών και διαθέτει τα απαραίτητα λίπη, όπως τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία έχουν αντιφλεγμονώδη δράση ενώ βοηθούν στην ενυδάτωσή του και στην καταπολέμηση ακμής και ρυτίδων.

2 Πράσινο τσάι
Το πράσινο τσάι περιέχει πολυφαινόλες, οι οποίες καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες. Επίσης, βοηθά στην προστασία του δέρματος από την ζημιά που επιφέρει η υπεριώδης ακτινοβολία, κάτι που οδηγεί σε πρόωρη γήρανση του δέρματος.

3 Noni
Τα φρούτα αυτά από τη Γαλλική Πολυνησία είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά. Μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί να καταπολεμήσουν τη γήρανση και να βοηθήσουν σε ευαίσθητες δερματικές παθήσεις όπως το έκζεμα. Θα τα βρείτε σε καταστήματα με υγιεινές τροφές σε χυμό, σε σκόνη ή αποξηραμένα.

4 Σπόροι Chia
Πλούσιοι σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, οι σπόροι Chia αναπληρώνουν την ενυδάτωση στα ανώτερα στρώματα του δέρματος.

Το μυστικό

Φάτε ηλιόσπορο. Μπορεί να μην του φαίνεται, αλλά ο ηλιόσπορος είναι πλούσιος σε βιταμίνη Ε, ένα σημαντικό θρεπτικό συστατικό που προστατεύει την επιδερμίδα από την καθημερινή φθορά προερχόμενη από τον ήλιο

Keywords
Τυχαία Θέματα