9 λύσεις αποτρίχωσης για κάθε τύπο επιδερμίδας

Εάν θέλετε το αποτέλεσμα να διαρκεί στην αποτρίχωση αυτές οι 9 λύσεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει!

1 IPL Cryolyssis για πραγματικά μόνιμο αποτέλεσμα
Η IPL Cryolyssis είναι προηγμένη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης για τριχοφυΐα σώματος και προσώπου. Είναι ιδανική για μικρές περιοχές και προσφέρει ανώδυνη αποτριχωση καθώς έχει την καινοτομία της κρύας κεφαλής (cryolyssis). Το απόλυτο αποτέλεσμα χωρίς πόνο.

2 IPL SUPER HAIR REMOVAL για μόνιμη αποτρίχωση για μεγάλες

περιοχές
Η IPL Super Hair Removal είναι η μόνη μέθοδος για πραγματικά γρήγορη μόνιμη αποτριχωση σε μεγάλες περιοχές. Η κεφαλή του συστήματος βρίσκεται σε μόνιμη κίνηση καλύπτοντας μεγαλύτερες περιοχές σε μικρότερο χρόνο.

3 APPLISONIX για μόνιμο αποτέλεσμα σε ξανθές & λευκές τρίχες
Η Applisonix είναι αποκλειστικότητα των VIVIFY και είναι η μόνη μέθοδος που προσφέρει ριζική αποτριχωση στις ξανθές και λευκές τρίχες. Με τη χρήση υπερήχων είναι ασφαλής και ανώδυνη μέθοδος ιδανική ακόμα και για τριχοφυΐα σε σπίλους.

4 LASER EPIL
To LASER EPIL είναι μια νέα, καινοτόμα εφαρμογή της Mixed Laser Technology, που συνδυάζει υψηλής ισχύος ενέργεια τριών Wavelength Laser :Alexandrite ατα 755nm, Diode 804 nm, ND- Υag 1064nm.

Με δυνατότητες απόλυτης παραµετροποίησης επιλέγεται εύκολα και γρήγορα η ιδανική θεραπεία αποτρίχωσης συνδυάζοντας τους τρεις τύπους laser, με ποσοστό αναλογίας για κάθε φωτότυπο, για κάθε τύπο τρίχας και ανάλογα με την εποχή.

Η δυνατότητα προσαρμογής ανάλογα με τα ατομικά χαρακτηριστικά που ορίζουν τη διαφορετική ανάγκη αποτρίχωσης για κάθε περιστατικό, καθιστούν το Laser Epil μια από τις γρηγορότερες και πιο αποτελεσµατικές θεραπείες οριστικής αποτρίχωσης για όλο το σώμα και το πρόσωπο για κάθε τύπο τρίχας, για όλους τους τύπους δέρματος και για κάθε εποχή.

Επιπλέον διαθέτει ένα σύγχρονο σύστηµα µε 5 στάδια ψύξης, εξασφαλίζοντας θερµοκρασίες που µπορεί να φθάσουν τους -10 °C κατά τη λειτουργία του χειριστηρίου, καθώς και τους -5 °C στην επιδερµίδα, δηµιουργώντας τις συνθήκες για ανώδυνες και ευχάριστες θεραπευτικές εφαρµογές.

5 LASER ALEXANDRITE για μόνιμη αποτρίχωση σε συγκεκριμένα σημεία
Το Laser Αλεξανδρίτη θεωρείται η πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος για αποτρίχωσης με laser. Στοχεύει σε συγκεκριμένα σημεία, χωρίς να επηρεάζεται η επιδερμίδα στη γύρω περιοχή, ενώ προσφέρει αποτέλεσμα μακροχρόνιας διάρκειας στην εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

6 LASER DIODE για μόνιμη αποτρίχωση και το καλοκαίρι
Το Διοδικό Laser είναι αποτελεσματικότερο στις μελαχρινές επιδερμίδες, και επιτρέπει την αποτρίχωση ακόμα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιείτε αποτριχωτική κρέμα ή ξυράφι πριν τις συνεδρίες και δεν χρειάζεται να αφήσετε τις τρίχες να μεγαλώνουν όπως γίνεται με τα συμβατικά lasers.

7 LASER ND-YAG για μόνιμη αποτρίχωση για κάθε φωτότυπο
Το Laser ND-Yag εκπέμπει στα 1064nm, το μεγαλύτερο βάθος διείσδυσης από οποιοδήποτε άλλο Laser και εγγυάται μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, με λιγότερες συνεδρίες, ακόμα και αν ο θύλακας της τρίχας είναι στα βαθύτερα όρια του δέρματος.

8 ΘΕΡΜΟΛΥΣΗ για μικρές περιοχές
Η θερμόλυση είναι ιδανική για μικρές περιοχές κυρίως στο πρόσωπο και ενδείκνυται για χνούδι, ξανθές και λευκές τρίχες.

9 DEPILATION SOFT για εφήβους
Η Depilation αποτελεί μία ημιμόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης για όλο το σώμα και το πρόσωπο και ενδείκνυται για έφηβους. Μάθετε Περισσότερα!

Η αποτρίχωση στα VIVIFY γίνεται από εξειδικευμένο πιστοποιημένο προσωπικό με την επίβλεψη ιατρού ενώ η επιλογή της κατάλληλης μεθόδου αποτρίχωσης και η δημιουργία του πλάνου επισκέψεων είναι απόλυτα εξατομικευμένη, εξαρτάται από την περιοχή, το χρώμα του δέρματος και της τρίχας και χτίζεται με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες.

The post 9 λύσεις αποτρίχωσης για κάθε τύπο επιδερμίδας appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Αναζητήσεις
ipl cryolyssis, τεχνολογια υπερηχων applisonix
Τυχαία Θέματα