Πώς να γιορτάζετε τη γιορτή της μητέρας, κάθε μέρα!

Γιατί πρέπει να περιμένουμε όλοι μια μέρα για να γιορτάσουμε τη γιορτή της μητέρας; Όλες οι μητέρες αξίζουν την αναγνώριση για την αγάπη και τη φροντίδα τους. Αλλά γιατί να μην κάνουμε μια γλυκιά χειρονομία σε μια συνηθισμένη μέρα; Αυτοί είναι μερικοί δημιουργικοί τρόποι για να δείξετε την αγάπη στη μητέρα σας κάθε μέρα του χρόνου.

Στείλτε μια κάρτα με το ταχυδρομείο
Σήμερα, υπάρχουν πολλοί τρόποι να κρατήσετε επαφή: e-mail, FaceTime, messenger, skype. Ο κατάλογος συνεχίζεται!

Μερικές φορές είναι καλό να ακολουθήσετε την παλιά σχολή και να στείλετε μια χειρόγραφη κάρτα μέσω του ταχυδρομείου. Είναι μια ιδιαίτερη έκπληξη να λαμβάνει κάποιος κάτι από το ταχυδρομείο που δεν είναι διαφήμιση ή πρόσκληση.

Κλείστε ραντεβού και περάστε ποιοτικό χρόνο μαζί
Οργανώστε μια μέρα διασκέδασης με τη μαμά σας. Κάντε κράτηση για δείπνο, πηγαίνετε σε μια ταινία, σχεδιάστε μια πεζοπορία ή μια εκδρομή, οι ευκαιρίες είναι ατελείωτες!

Κάντε δωρεά σε ένα ίδρυμα που νοιάζεται προς την τιμή της
Αν η μαμά σας είναι ιδιαίτερα παθιασμένη με ένα θέμα ή έναν σκοπό, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δείξετε ότι σας ενδιαφέρει.

Αγοράστε ένα δώρο κι ας μη γιορτάζει κάτι
Γιατί να περιμένετε στη γιορτή της μητέρας να της χαρίσετε λουλούδια; Η μαμά σας θα ενθουσιαστεί όταν πάρει ένα δώρο μία συνηθισμένη μέρα και είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δείξετε την αγάπη σας.

Βοηθήστε τη
Ένας από τους απλούστερους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να δείξουμε την αγάπη στις μητέρες μας είναι να πάρουμε την πρωτοβουλία να βοηθήσουμε. Πλύντε της τα πιάτα, καθαρίστε το σπίτι, κάντε κάποιες εξωτερικές δουλειές.

Επισκεφτείτε τη
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για μια μαμά από μία ξαφνική επίσκεψη από τα παιδιά της. Εάν περνάτε από το σπίτι της, σταματήστε και ομορφύνετε την ημέρα της!

Μοιραστείτε ένα άρθρο που νομίζετε ότι θα την ενδιέφερε
Με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουμε πληροφορίες σχεδόν για όλα. Εάν διαβάσετε κάτι που θα σας ενδιαφέρει, τυπώστε το ή στείλτε το στη μαμά σας. Όταν ξέρει ότι την σκέφτεστε δίδοντας προσοχή στα πράγματα που την ενδιαφέρουν, θα νιώθει ότι την αγαπάτε.

Μαγειρέψτε για τη μητέρα σας
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το σπιτικό φαγητό που γίνεται με αγάπη! Όλες οι μαμάδες το ξέρουν! Επίσης, ετοιμάστε της ένα ωραίο πρωινό ή φτιάξτε ένα γλυκό.

Ζητήστε της να έρθει στη δουλειά σας για μια μέρα
Όταν ήμασταν παιδιά και η μαμά μας εργαζόταν συνέβαινε το “Φέρτε τα παιδιά σας στη δουλειά”. Γιατί να μην δημιουργήσετε έναν δικό σας θεσμό “Φέρτε τη μητέρα σας στη δουλειά”; Εταιρείες όπως το LinkedIn το κάνουν!

Γράψτε της «Σ ‘αγαπώ»
Αυτό είναι μακράν το πιο απλό, πιο γρήγορο και πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε! Πολλές φορές δεν λέμε ο ένας στον άλλο πώς αισθανόμαστε και δεν δείχνουμε πάντα την εκτίμησή μας. Απλά λέγοντας στη μητέρα σας «σ’ αγαπώ» είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους για να δείξετε την αγάπη σας. Πηγαίνετε να το κάνετε … τώρα!

The post Πώς να γιορτάζετε τη γιορτή της μητέρας, κάθε μέρα! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα