Τι προβλέπει το ζώδιό σας από 5-11.2.2018;

Διαβάστε τις εδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Βρισκόμαστε στην εβδομάδα που είναι ανάμεσα στις δύο εκλείψεις και είναι βέβαιο αγαπημένε Κριέ ότι η ένταση και ο συναισθηματισμός είναι στα ύψη. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις 07.02 μόνο καλά νέα μπορεί να φέρει στην προσωπική σου ζωή, καθώς μπορείς να συνδυάσεις το να απολαύσεις την παρέα του συντρόφου σου με

μία πρωτότυπη δράση που θα λειτουργήσει ανανεωτικά στον έρωτά σας. Είναι αλήθεια ότι το αίσθημα ελευθερίας και ανεξαρτησίας που σε διακρίνει είναι έντονο, αλλά δεν δημιουργεί πρόβλημα στην σχέση σου. Είναι βέβαιο ότι μπορεί να λειτουργήσεις αρμονικά μέσα από αυτό και να δώσεις νέα ώθηση στην προσωπική σου ζωή. Ξαφνικοί έρωτες ή συνεργασίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, γι’ αυτό έσω έτοιμος για τα καλύτερα.

Με την Αφροδίτη να περνάει στους Ιχθύς στις 11.02 η συναισθηματικότητα και η ευαισθησία ξεχειλίζουν, κάτι που θα είναι εμφανές στο ταίρι σου. Είναι βέβαιο ότι δίνεις την προτεραιότητα στον σύντροφό σου και στο πως νιώθει, βάζεις σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου, καθώς αυτό που σε ευχαριστεί και σε γεμίζει είναι να δίνεις ότι μπορείς περισσότερο. Η έντονη συναισθηματικότητα μπορεί να σε οδηγήσει να υπερβάλεις σε καταστάσεις ή συμπεριφορές, καλό θα είναι λοιπόν να μην αφήνεις την ευαισθησία να «παίρνει» τα ηνία από την λογική όταν χρειάζεται. Νέες γνωριμίες που πιθανά να προκύψουν μπορεί να δίνουν άλλη εντύπωση από την πραγματική και να πληγωθείς ή να εκτεθείς.

Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Δία στον Σκορπιό μπορεί να σε κάνει πολύ υπερβολικό στο τρόπο που εκφράζεσαι ή προβάλεις τον εαυτό σου στο φιλικό περιβάλλον και αυτό να ενοχλήσει. Πρόσεχε μην αφήνεις σε εκκρεμότητα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τους στόχους σου, γιατί έχεις την τάση… να τεμπελιάζεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε αρχίζει η εβδομάδα μεταξύ των δύο εκλείψεων που σε επηρεάζουν σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου και δεν αποκλείεται να μην σου είναι εύκολο να αποφορτιστείς από την ένταση που νιώθεις. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 07.02 φέρνει στην επιφάνεια ιδέες αλλά και συναισθήματα που μπορεί να είχες καταπιέσει. Το θετικό είναι ότι όλα αυτά βγαίνουν στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον σου χωρίς ένταση, αλλά δίνοντάς σου την ώθηση να δημιουργήσεις και να εντυπωσιάσεις, κυρίως στον επαγγελματικό χώρο. Οι έντονες τάσεις ανεξαρτησίας αλλά και ο αρκετός χρόνος που διαθέτεις στο να προβάλλεις τον εαυτό σου για να ανέβεις επαγγελματικά, δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Μπορείς να αποφύγεις το όποιο πρόβλημα με το να δημιουργήσεις ένα ευρηματικό σκηνικό για δύο. Ξαφνικοί έρωτες του παρελθόντος ή νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο είναι πιθανές, γι’ αυτό προετοιμάσου για κάτι που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα.

Με την Αφροδίτη να περνάει στους Ιχθύς στις 11.02 η ανάγκη να συναναστραφείς με τους φίλους σου γίνεται πιο έντονη, καθώς αυτό είναι κάτι που σε ευχαριστεί πάρα πολύ. Κοινές δράσεις με το ταίρι σου θα είναι ότι το ιδανικό, διαφορετικά είναι πιθανό να εκδηλώσεις τάσεις ανεξαρτησίας έντονες αλλά και αποστασιοποίησης. Δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν για ότι αισθάνονται για εσένα πρόσωπα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και να σε ξαφνιάσουν. Είναι πιθανές επίσης ή νέες γνωριμίες με πρόσωπα που μπαίνουν σε παρέες που συναναστρέφεσαι. Εξαιρετική περίοδο για να διεκδικήσεις τους στόχους σου, καθώς γοητεύεις με τις πρωτοποριακές και διαφορετικές ιδέες σου.

Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Δία στον Σκορπιό μπορεί να σε κάνει να πεις ή να κάνεις υπερβολές και να εκφραστεί δυσαρέσκεια στο επαγγελματικό αλλά και προσωπικό σου περιβάλλον. Προσοχή γιατί η τάση για να τεμπελιάσεις μπορεί να σου κοστίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι γεγονός ότι η εβδομάδα αυτή είναι μεταξύ των δύο εκλείψεων και δεν αποκλείεται να νιώθεις έντονα φορτισμένος κάποιες στιγμές αγαπημένε Δίδυμε. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 07.02 λειτουργεί άκρως ευεργετικά για εσένα εξαιρετικές ιδέες και εμπνεύσεις για νέους στόχους που μέσω αυτών θα νιώσεις ότι, επιτέλους, στρέφεις την ζωή σου σε μία πορεία που σου ταιριάζει. Κοινές δράσεις και διασκέδαση θα είναι το μενού για εσένα και το σύντροφό σου, καθώς δείχνεις να μπορείς να συνεργαστείς και να περάσεις καλά μαζί του. Ξαφνικές γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, καθώς ο έρωτας παραμονεύει στις παρέες με τις οποίες μπορεί να βγαίνει και δεν θα διστάσει να σε κεραυνοβολήσει.

Με την Αφροδίτη να περνάει στους Ιχθύς στις 11.02 στρέφεις στο ενδιαφέρον σου στην καριέρα σου και στο πως θα καταφέρεις να ανελιχθείς σε υψηλότερα επίπεδα ή θα εντυπωσιάσεις τους ανωτέρους σου. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις θα είναι αρκετές και η προσοχή σου τόσο έντονα στραμμένη προς αυτή την κατεύθυνση που δεν αποκλείεται, αν δεν προσπαθήσεις να ισορροπήσεις τον χρόνο σου, να υπάρξουν κόντρες και διαμάχες με τον άνθρωπό σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να μην απορροφάσαι σε τέτοιο σημείο με το να προαχθείς για να μπορέσεις να κρατήσεις την ηρεμία στην προσωπική σου ζωή. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, που θα αλλάξουν το στάτους της προσωπικής σου ζωής αλλά μπορεί να είναι και ένα σημαντικό χέρι βοηθείας για τα επαγγελματικά σου.

Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Δία στον Σκορπιό μπορεί να βγάλει υπερβολές σε όλα τα επίπεδα, στην δουλειά ή στις παρέες που θα βρεθείς και αυτό να οδηγήσει στο να επιμένεις με φανατισμό σε προτάσεις ή απόψεις δημιουργώντας προστριβές. Θα ήταν προτιμότερο να σκεφτείς με ψυχραιμία πριν εκφραστείς, γιατί χάνοντας το μέτρο δεν θα βγεις κερδισμένος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι απίθανο να νιώσεις ένταση κάποιες στιγμές αυτή την εβδομάδα φίλε Καρκίνε, καθώς έχουμε ήδη αφήσει πίσω μας την πρώτη έκλειψη και ετοιμαζόμαστε για την δεύτερη, ανεβάζοντας την συναισθηματικότητα. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 07.02 θα σε βάλει στην διαδικασία να διαχειριστείς οικονομικές υποθέσεις ή συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά. Το καλό είναι ότι η τύχη είναι με το μέρος σου και δεν αποκλείεται λοιπόν να υπάρξουν ξαφνικά «κέρδη» εκεί που δεν το περιμένεις. Στην προσωπική σου ζωή η ένταση καλά κρατεί αλλά έχεις την δυνατότητα να την διοχετεύσεις θετικά και να εκπλήξεις ευχάριστα το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται να αιφνιδιάσεις ή να αιφνιδιαστείς από προτάσεις που θα αλλάξουν την εικόνα σου στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο. Ξαφνικές γνωριμίες που σε κεραυνοβολούν αλλά και σε κάνουν να νιώσεις πρωτόγνωρα συναισθήματα δεν αποκλείονται.

Με την Αφροδίτη να περνάει στους Ιχθύς στις 11.02 βλέπεις τον έρωτα μέσα από το πρίσμα της περιπέτειας και της παιδικότητας. Η αισιοδοξία ανεβαίνει στα ύψη, η διάθεση για φλερτ επίσης και δεν θα είναι εύκολο να σου αντισταθεί κάποιος, καθώς καταφέρνεις να γοητεύσεις με το κέφι αλλά και την πνευματώδη προσέγγιση της ζωής. Η διασκέδαση και τα ταξίδια μπαίνουν στο πρόγραμμα και μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Πρόσωπα από το εξωτερικό ή από παρέες που μπορεί να συναναστραφείς μπαίνουν στην ζωή σου και σε ξεσηκώνουν. Πρόσεχε μόνο τις υπερβολές και πιθανή συναισθηματική αστάθεια που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση, χωρίς να υπάρχει λόγος.

Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Δία στον Σκορπιό βγάζει στην επιφάνεια υπερβολικά την ανάγκη να γίνεις το επίκεντρο του συντρόφου σου, μόνο που αντιδράς καχύποπτα και η ζήλεια καραδοκεί για να χαλάσει τις όμορφες στιγμές. Μην επιτρέψεις στις προσωπικές σου ανασφάλειες να καταβάλουν την ψυχολογία σου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα από το πουθενά.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένε Λέοντα αρχίζει μία εβδομάδα που αποτελεί «γέφυρα» μεταξύ των δύο εκλείψεων που γίνονται στον άξονά σου με τον Υδροχόο και είναι λογικό να υπάρχει συναισθηματική φόρτιση και έντονη ευαισθησία. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 07.02 λειτουργεί ευεργετικά στην διάθεσή σου, καθώς μπορείς να νιώσεις περισσότερο ανάλαφρα και ελεύθερα μέσα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Παρέες για διασκέδαση και ταξίδια μπορεί να προκύψουν ξαφνικά και να σε βάλουν σε μία νέα αισιόδοξη τροχιά σκέψης. Συνεργασίες επίσης μπορεί να έρθουν ουρανοκατέβατες που δίνουν προοπτικές επιτυχίας και σε οικονομικά επίπεδο. Μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις πρωτότυπα πράγματα με το ταίρι σου που θα ανανεώσουν τον έρωτά σας. Ξαφνικές γνωριμίες είναι πολύ πιθανές που θα σε αιφνιδιάσουν και θα αλλάξουν την τροπή της προσωπικής σου ζωής.

Με την Αφροδίτη να περνάει στους Ιχθύς στις 11.02 περνάς σε μία πιο έντονα συναισθηματική περίοδο που μπορεί να εκδηλωθεί στις σχέσεις σου με φόβο, ανασφάλειες, ζήλια και καχυποψία. Η έντονη κτητική και ελεγκτική σου στάση μπορεί να δημιουργήσει έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου, καλά θα κάνεις λοιπόν να προσπαθήσεις να μην χάνεις τον αυτοέλεγχο. Είναι εξαιρετική ευκαιρία να στρέψεις όλη αυτή την ενέργεια θετικά, με το να έρθεις ερωτικά πιο κοντά με τον σύντροφό σου και να ζήσεις μοναδικές στιγμές πάθους, εκφράζοντας τα βαθύτερά σου συναισθήματα. Οικονομικές υποθέσεις με τρίτους που μπορεί να υπάρχουν θα έχουν ευτυχή κατάληψη, καθώς δείχνεις να έχεις την διαίσθηση να τις διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Δία στον Σκορπιό σε ωθεί στο να βγάλεις υπερβολικές τάσεις αυτοπροβολής και αυτό δεν αποκλείεται να φέρει δυσαρέσκειες σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Εγωισμός, εγωκεντρισμός και ανάγκη για επιβεβαίωση μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη. Προσοχή σε εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν στις συνεργασίες σου, που λόγω… τεμπελιάς μπορεί να αδιαφορήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή φίλε Παρθένε βρίσκεται μεταξύ των δύο εκλείψεων που είναι γεγονός ότι σε αγγίζουν σε ευαίσθητους τομείς στην ζωή σου και φέρνουν στην επιφάνεια έντονο συναίσθημα, που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς κάποιες φορές. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 07.02 βοηθά να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε εργασιακό επίπεδο, δίνοντάς σου ξαφνικές ευκαιρίες εκεί που δεν το περίμενες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Δεν αποκλείεται να έχουν πολύ θετικό αντίκτυπο στα οικονομικά σου, δίνοντάς σου έτσι μία μεγάλη ανάσα. Μπορείς να βάλεις το πάθος και τον ερωτισμό στην καθημερινότητα και να ξαφνιάσεις το ταίρι σου θετικά με δράσεις που σπάνε την ρουτίνα. Δεν αποκλείονται επίσης οι ξαφνικές γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σε κεραυνοβολήσουν και θα ταρακουνήσουν για τα καλά την προσωπική σου ζωή.

Με την Αφροδίτη να περνάει στους Ιχθύς στις 11.02 δείχνεις να θέλεις να καταλάβεις στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τους συνεργάτες ή το ταίρι σου. Είναι βέβαιο ότι δεν θα ήθελες να διαταραχθούν οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου και θα κάνεις τα πάντα για να κρατήσεις τις ισορροπίες. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να συμβιβαστείς με καταστάσεις που δεν σου αρέσουν, κάτι που αργά ή γρήγορα θα σε καταπιέσει. Είναι εξαιρετική περίοδος για να ασχοληθείς με την ομορφιά και με την καλαισθησία, δίνοντας στον εαυτό σου την ευχαρίστηση της περιποίησης. Η εξωστρέφεια και η διπλωματικότητα σε βοηθούν στο να έχεις επιτυχημένες νέες συνεργασίες. Το ταίρι σου είναι σημαντικότερο από κάθε άλλη φορά και οι προσωπικές σου ανασφάλειες δεν σε αφήνουν να χαλάσεις τις ισορροπίες. Νέες γνωριμίες μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο.

Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Δία στον Σκορπιό μπορεί να σε οδηγήσει σε επικοινωνιακά λάθη που θα στοιχίσουν στην δουλειά σου, καθώς πιθανά να χάσεις τον έλεγχο και οι πομπώδεις εκφράσεις και η ανάγκη για αυτοπροβολή να σε ωθήσουν σε υπερβολές που θα ενοχλήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Είμαστε στην εβδομάδα μεταξύ των δύο εκλείψεων αγαπημένε Ζυγέ και αυτό είναι βέβαιο ότι ανεβάζει την συναισθηματική φόρτιση πάρα πολύ. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 07.02 λειτουργεί εξαιρετικά στο να βρεις το κέφι, την δημιουργικότητα και την ευρηματικότητά σου και δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε νέα πράγματα που θα είναι επαγγελματικά πολύ σημαντικά και θετικά για εσένα. Συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν πιθανά να έχουν και ικανοποιητικό οικονομικό αντίκρισμα. Είναι γεγονός ότι είναι η καλύτερη στιγμή να ξαφνιάσεις θετικά το ταίρι σου και να απογειώσεις τον έρωτά σας, διασκεδάζοντας ή απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές για δύο. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές που θα σηματοδοτήσουν αλλαγές στην προσωπική σου ζωή, καθώς θα κεραυνοβοληθείς και αυτό δεν είναι και λίγο.

Με την Αφροδίτη να περνάει στους Ιχθύς στις 11.02 δείχνεις να στρέφεις το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα και στην εργασία, με σκοπό να εξομαλύνεις σχέσεις που μπορεί να είχαν διαταραχθεί ή να διαμορφώσεις έτσι το πρόγραμμά σου ώστε να μην είναι πια τόσο πιεστικό για εσένα. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις απαιτητικός και επικριτικός πέραν του δέοντος με τους συνάδελφους σου και να υπάρξουν γκρίνιες. Γκρίνιες μπορεί να έχεις και από το ταίρι σου αν δεν καταφέρεις να ισορροπήσεις τις εργασιακές στο υποχρεώσεις. Είναι αλήθεια ότι θα πρέπει να βρεις χρόνο και για την προσωπική σου ζωή για να μην υπάρξουν συγκρούσεις ή παράπονα. Η σωματική σου υγεία και η διατροφή σου θα σε απασχολήσουν θετικά, καθώς θέλεις να περιποιηθείς το σώμα σου.

Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Δία στον Σκορπιό μπορεί να σε ωθήσει στο να βγάλεις έπαρση στον σύντροφο ή στις παρέες που θα βρεθείς και αυτό είναι κάτι που θα ενοχλήσει και θα χαλάσει την εικόνα σου. Μην αμελήσεις οικονομικές υποχρεώσεις ή λογαριασμούς που έχεις λόγω τη τεμπελιάς που μπορεί να έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ένταση είναι ανεβασμένη φίλε Σκορπιέ, καθώς βρισκόμαστε στην εβδομάδα που είναι μεταξύ των δύο εκλείψεων, που σε επηρεάζουν σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου, όπως τον οικογενειακό και τον επαγγελματικό. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 07.02 μπορεί να φέρει ευχάριστες εκπλήξεις στην καθημερινότητα και στην εργασία που να σπάσουν την ρουτίνα και να σε κάνουν να νιώσεις πιο όμορφα. Δεν αποκλείονται να σε ξαφνιάσουν και μέλη της οικογενείας σου με προτάσεις που έχουν να κάνουν με δουλειά. Είναι βέβαιο όμως ότι και να είναι θα σε οδηγήσει στο να ξεφύγεις από την ένταση. Καλό θα ήταν να κάνεις κάτι διαφορετικό με το ταίρι σου για να δώσεις νέα ορμή στην σχέση σου. Δεν αποκλείονται γνωριμίες μέσα από το οικείο περιβάλλον που θα σε βάλουν σε μία νέα διαδικασία στην προσωπική σου ζωή.

Με την Αφροδίτη να περνάει στους Ιχθύς στις 11.02 η ενέργεια αλλάζει, η αισιοδοξία σου ανεβαίνει στα ύψη, το κέφι και η διασκέδαση είναι δεδομένα και η παιδικότητα σε χαρακτηρίζει. Νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στα πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα και να τους προσφέρεις μοναδικές απολαυστικές στιγμές. Ο έρωτας πρωτοστατεί και δεν είναι απίθανο να κερδίζεις τους πάντες, καθώς η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη. Δώσε φτερά στην σχέση σου, δείχνοντας στον άνθρωπό σου αυτά που αισθάνεσαι και είναι βέβαιο ότι δεν θα μπορέσει να σου αντισταθεί. Οι νέες γνωριμίες θα είναι πολλές, καθώς εντυπωσιάζεις!! Πρόσεχε μόνο την τάση να γίνεσαι υπερπροστατευτικός και να επιδεικνύεσαι… δεν υπάρχει λόγος να χαλάσεις το κέφι σου και το ευχάριστο γενικά κλίμα.

Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Δία στο ζώδιό σου σε ωθεί στο να βγάλεις υπερβολικές και πομπώδεις συμπεριφορές, πιθανά από ανασφάλειες ή φόβους. Οι συνέπειες μπορεί να είναι δυσάρεστες, καθώς οι γύρω σου μπορεί να απογοητευτούν και να υπάρξουν προβλήματα τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα που διανύουμε αγαπημένε Τοξότη είναι η ενδιάμεση σε αυτές των εκλείψεων, οπότε είναι λογικό να υπάρχει αυξημένη ένταση και συναισθηματικότητα. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 07.02 μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει για εσένα, καθώς μπορεί να σε εμπνεύσει με καινούργιες ιδέες και προτάσεις που θα ανεβάσουν την δημιουργικότητά σου και, γιατί όχι, να φέρουν νέες ξαφνικές ευκαιρίες για ανάπτυξη σε επίπεδο επικοινωνίες με εμπορικές συμφωνίες ή συμφωνίες για δημόσιες σχέσεις και internet. Είναι βέβαιο ότι επιδρά εξαιρετικά και στην προσωπική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να εκπλήξεις ή να σε εκπλήξει το ταίρι σου κάνοντας την καθημερινότητα πιο ευχάριστή με το να βγείτε και να περάσετε καλά ή να ταξιδέψετε κάπου κοντά. Ξαφνικές γνωριμίες σε παρέες και event που θα βρεθείς είναι πιθανές, με την γοητεία σου να καθηλώνει.

Με την Αφροδίτη να περνάει στους Ιχθύς στις 11.02 η διάθεσή σου αλλάζει και φαίνεται να επιθυμείς περισσότερο να περνάς χρόνο στο σπίτι σου, με την οικογένειά ή τους δικούς σου ανθρώπους. Απολαμβάνεις να περιποιείσαι τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου και γι΄αυτό δεν χάνεις στιγμή με το να δημιουργείς το κατάλληλο κλίμα για να τους υποδεχτείς στον χώρο σου. Οι στιγμές που θέλεις να ζήσεις με τον άνθρωπό σου είναι σαφέστατα πιο προσωπικές. Απολαμβάνεις το να είσαι μόνος μαζί του και να μπορείς να δώσεις αλλά και να νιώσεις την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό σε όλο τους το μεγαλείο. Πρόσεχε μόνο στην κυκλοθυμία και την ανασφάλεια που μπορεί να αισθανθείς, δημιουργώντας έτσι θέματα χωρίς λόγο.

Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Δία στον Σκορπιό μπορεί να βγάλει στη επιφάνεια θέματα του παρελθόντος με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, που να σε ωθήσουν στην αμετροέπεια και την έντονη τάση για αυτοπροβολή. Δεν υπάρχει λόγος να χάσεις το μέτρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε η ένταση είναι δεδομένη λόγω του ότι διανύουμε την εβδομάδα μεταξύ των δύο εκλείψεων και είναι λογικό να νιώθεις φορτισμένο το κλίμα. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 07.02 μπορεί να φέρει ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα σε οικονομικό επίπεδο που να λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου, καθώς η ανασφάλεια της τελευταίας περιόδου πιθανά να σε έχει επηρεάσει. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξει στήριξη χωρίς να το περιμένεις από πρόσωπα της οικογένειάς σου, θέλοντας να δείξουν έτσι το έντονο ενδιαφέρον τους. Στην προσωπική σου ζωή μπορεί επίσης να λειτουργήσει ευεργετικά, καθώς οι εκπλήξεις στο ταίρι σου ή και από εκείνο ανανεώνουν τα συναισθήματα και την διάθεση μεταξύ σας.

Με την Αφροδίτη να περνάει στους Ιχθύς στις 11.02 νιώθεις πολύ καλύτερα, καθώς γίνεσαι έντονα εξωστρεφής και κοινωνικός. Δεν θα αφήσεις πρόσκληση και κοινωνικό γεγονός που να μην βρεθείς, καθώς απολαμβάνεις να γνωρίζεις νέους ανθρώπους, να ανταλλάσεις απόψεις, να φλερτάρεις. Το φλερτ γίνεται παιχνίδι της καθημερινότητας, αφού θέλεις να επιβεβαιώνεσαι και γι’ αυτό φροντίζουν και οι γύρω σου, που εντυπωσιάζονται με την προσωπικότητα και την επικοινωνιακή σου δεινότητα. Θα είναι καταπληκτική ιδέα να πραγματοποιήσεις κοντινά ταξίδια ή εκδρομές με το ταίρι σου, καθώς θα λειτουργήσουν εξαιρετικά για την σχέση σας, δίνοντας μία νέα πνοή μακριά από την καθημερινότητα. Νέες γνωριμίες είναι πιθανότατες, καθώς γοητεύεις και αυτό δεν αφήνει περιθώρια.

Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Δία στον Σκορπιό είναι πιθανό να σε βγάλει έξω από τα συνηθισμένα και να εκφράσεις έντονες τάσεις αμετροέπειας και σνομπισμού, κάτι όμως που προέρχεται από προσωπικές ανασφάλειες που θα πρέπει να ισορροπήσεις. Φιλικά πρόσωπα δεν αποκλείεται να ενοχληθούν, γι’ αυτό πρόσεχε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής αγαπημένε Υδροχόε, καθώς βρισκόμαστε εν μέσω δύο εκλείψεων που γίνονται στον άξονά σου με τον Λέοντα και δεν θα είναι εύκολο και αυτή την εβδομάδα να ηρεμήσεις από την ένταση. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Κριό στις 07.02 ευτυχώς δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα, να διασκεδάσεις με φίλους ή σε ομάδες που δραστηριοποιείσαι και όλα αυτά να έρθουν από το πουθενά, κάνοντας το όλο σκηνικό ακόμα πιο ανανεωτικό. Δεν αποκλείονται οι νέες συμφωνίες με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον, που μπορεί να προέκυψαν ξαφνικά αλλά μπορούν να αποδώσουν οικονομικά τα μέγιστα. Κοινές δράσεις που μπορεί να προκύψουν από το πουθενά θα λειτουργήσουν ευεργετικά και στην σχέση σου, αναζωογονώντας εσένα, το ταίρι σου, τα συναισθήματά σας. Οι ξαφνικές νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, είτε μέσα από το περιβάλλον των συνεργασιών, είτε μέσα από φιλικές παρέες.

Με την Αφροδίτη να περνάει στους Ιχθύς στις 11.02 βρίσκεις την αυτοπεποίθησή σου, καθώς λειτουργεί ευνοϊκά σε όλες τις οικονομικές σου υποθέσεις, κάτι πολύ ανακουφιστικό για εσένα που σε βοηθά να ισορροπήσεις. Λογαριασμοί ή οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να υπήρχαν δρομολογούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή στις σπατάλες. Είναι αλήθεια ότι δεν θέλεις πια να έχεις έντονες κοινωνικές επαφές και προτιμάς να απολαύσεις ένα ήσυχο γεύμα ή δείπνο με κοντινά σου πρόσωπα ή το ταίρι σου. Προσοχή μόνο γιατί έχεις έντονα κτητικές τάσεις που μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά στην σχέση σου και να δημιουργηθούν προβλήματα. Θέματα μπορεί να προκύψουν και από την απολυτότητα που μπορεί να εκδηλώσεις, γι’ αυτό καλό είναι να καταλάβεις ότι δεν μπορεί όλα να είναι στα μέτρα σου.

Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Δία στον Σκορπιό μπορεί να σε ωθήσει να εκδηλώσεις έντονες τάσεις έπαρσης και αυτοπροβολής, κάτι που δεν θα είναι αρεστό από τους γύρω σου, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μην χάνεις το μέτρο!

ΙΧΘΥΣ

Βρισκόμαστε φίλε Ιχθύ στην εβδομάδα μεταξύ των δύο εκλείψεων που πραγματοποιούνται σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο για εσένα περιβάλλον που μπορεί να φέρνει κύματα αναμνήσεων αλλά και ένταση στην καθημερινότητα. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 07.02 μπορεί να φέρει στο εδώ και τώρα πρόσωπα από το παρελθόν που θα σε αιφνιδιάσουν, θέλοντας να έχουν μία ακόμα ευκαιρία στην ζωή σου. Είναι αλήθεια ότι νιώθεις ότι μπορείς να αφήσεις πίσω σου πληγές του παρελθόντος και να προχωρήσεις στο μέλλον κλείνοντας, με όποιο τρόπο εσύ επιθυμείς, κεφάλαια της ζωής σου. Βλέπεις ποιες είναι οι πραγματικές αξίες στην ζωή σου και βρίσκεις ισορροπία και αυτοπεποίθηση. Αυτό γίνεται αντιληπτό και από τον άνθρωπό σου, καθώς μπορεί να εκδηλώσεις ξαφνικά όλη σου την αγάπη και την συναισθηματικότητα, κάτι που θα λατρέψει. Οικονομικά θέματα του παρελθόντος βρίσκουν ξαφνικά λύσεις.

Με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σου στις 11.02 η γοητεία σου παίρνει τα πάνω της και είναι βέβαιο ότι η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια που σε διακρίνει θα βοηθήσουν στο να «επιβάλλεις» την προσωπικότητά σου και νε γίνεις το επίκεντρο της προσοχής. Νέες συνεργασίες είναι πολύ πιθανές να προκύψουν, καθώς η αποφασιστικότητά σου αλλά και η αντίληψη που σε οδηγεί στην σωστή κατεύθυνση θα βοηθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στην σχέση σου προσπαθείς με τον τρόπο σου να δώσεις στο ταίρι σου να καταλάβει τις ανάγκες σου… θέλεις να τις ικανοποιήσει και τότε μόνο θα νιώσεις ότι βρίσκεστε σε κοινό πεδίο. Νέες γνωριμίες είναι πιθανό να προκύψουν, καθώς ξεχωρίζεις και συναρπάζεις τους πάντες με την συμπεριφορά σου. Μόνο θυμήσου ο εγωισμός θα είναι κακός σύμβουλος…

Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Δία στον Σκορπιό μπορεί να σου προκαλέσει αμετροέπεια αλλά και έντονη τάση προβολής του εγώ, χάνοντας το μέτρο και την ορθή κρίση, δημιουργώντας προβλήματα στις παρέες που θα βρεθείς. Προσοχή… δεν υπάρχει λόγος να υπάρξουν δυσαρέσκειες.

The post Τι προβλέπει το ζώδιό σας από 5-11.2.2018; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδιο, νέα, δραση, ηνία, εκκρεμότητα, φλερτ, εκκρεμότητες, βγείτε, αμετροέπεια, σταση εργασιας, μετρο, εκλειψη ηλιου, έκλειψη σελήνης, βγαινουν, βγείτε, ηνία, αφροδιτη, διατροφη, δουλεια, εγωισμος, εργασια, ζηλια, ζηλεια, καριερα, ομορφα μυστικα, ομορφια, περιοδος, προγραμμα, τυχη, υγεια, φλερτ, ψυχολογια, ωθηση, αγαπη, αισιοδοξια, αμετροέπεια, αυτοπεποιθηση, βγαινει, βρισκεις, βρισκεται, γεγονοτα, γεγονος, γινεται, γινονται, γινεσαι, γοητεια, δυνατοτητα, δειτε, ευχαριστο, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκλειψη, εκκρεμότητα, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, ενεργεια, εξωστρεφεια, ζωη, ζωης, ιδεα, ιδεες, ιδια, υπηρχαν, ηρεμια, θετικο, θυμησου, εικονα, ισορροπια, ησυχο, καχυποψια, κυματα, κλιμα, λαθη, λογο, μακρια, μοιρα, μπορεις, μυστικα, παντα, οικογενεια, ορμη, παθος, πεδιο, περιβαλλον, πνοη, προβληματα, πρισμα, ρολο, σωμα, σπιτι, ταξιδια, ταση, τετραγωνο, φιλε, φτερα, φορα, χερι, χατζηβασιλειου, χρονος, ψυχραιμια, ομορφα, δωσε, δωσεις, εκδρομες, ερωτες, ιδανικο, ιδιαιτερα, κακος, νιωθεις, ομαδες, παιχνιδι, πληγες, τοξοτη, θεματα, θετικα
Αναζητήσεις
protoselida.11.2
Τυχαία Θέματα