Τί προβλέπουν τα ζώδια από 7-13.5.2018;

Διαβάστε τις εδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Συγκρουσιακές διαθέσεις πιθανά να δείξεις προς το τέλος της εβδομάδας, καθώς ο εκνευρισμός και η επιθετικότητα που μπορεί να νιώσεις θα είναι έντονα και δεν αποκλείεται να εκτονωθείς τόσο σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, όσο και σε πρόσωπα που σχετίζονται με την καριέρα σου, δυσκολεύοντας πολύ την κατάσταση.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 07.05 μπορεί να δώσει έντονο συναισθηματισμό

αλλά και τάσεις εξιδανίκευσης των άλλων και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις πρόσωπα που να ανεβάσεις σε «βάθρο» ενώ δεν πρέπει. Δώσε χρόνο για να κατασταλάξεις και μην βιάζεσαι να συμφωνήσεις ούτε σε επαγγελματικό, ούτε σε προσωπικό επίπεδο. Η έντονη ευαισθησία μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα με το ταίρι σου και να πληγωθείς από την συμπεριφορά του. Μην περιμένεις πράγματα που δεν είναι πιθανό να γίνουν. Η μουσική και η τέχνη θα βοηθήσουν να εκτονωθείς.

Στις 09.05 η αντίθεση του Ήλιου στον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια οικονομικά θέματα και συζητήσεις για συμφωνίες στον συγκεκριμένο τομέα. Το μέτρο και η διαίσθηση θα σε καθοδηγήσουν σωστά, οι υπερβολές και η αφέλεια θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Το τρίγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 12.05 μπορεί να δώσει εξαιρετικές ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σου. Η εργατικότητα και η θέληση για επιτυχία αναγνωρίζονται και βοηθούν στην προσωπική εξέλιξη και σε οικονομικό επίπεδο.

Στις 12.05 ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξεις εσύ που έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, καθώς η σύνοδος Ουρανού – Ερμή στο ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω και δεν θα είναι δύσκολο να συγκρουστείς με ανωτέρους σου ή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, αντιδρώντας σε συμπεριφορές και καταστάσεις. Η επιθετικότητα, η αλαζονεία και η εριστική συμπεριφορά που μπορεί να εκδηλώσεις θα είναι ικανές να δυναμιτίσουν τα θεμέλια σχέσεων και πιθανά το κόστος να είναι μεγάλο. Καλό είναι να επικρατήσει η λογική και η ψύχραιμη σκέψη.

Με τον Ερμή να περνάει στον Ταύρο στις 13.05 στρέφεις το ενδιαφέρον σου καθαρά στα οικονομικά σου και σε ζητήματα σε σχέση με αυτά. Είναι πιθανό να υπάρξουν συζητήσεις ή σχέδια για να βρεις νέους πόρους. Το σημαντικό είναι ότι σκέφτεσαι ψύχραιμα, δεν είσαι παρορμητικός στις αποφάσεις σου και δείχνεις υπομονή, κάτι που θα σου αποφέρει καρπούς. Συζητήσεις με το ταίρι σου είναι πιθανές, αφού θέλεις να νιώσεις ασφάλεια. Πρόσεχε μόνο μην είσαι απόλυτος και αμετακίνητος στις θέσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έλευση του Ερμή στο ζώδιό σου στο τέλος της εβδομάδας σε βοηθά να εκφράσεις απόψεις και θέλω με άμεσο τρόπο και να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων που μπορεί να αποφέρουν σημαντικές συνεργασίες. Λίγο πριν την Νέα Σελήνη και την έλευση του Ουρανού στο ζώδιό σου δείχνεις ότι η αυτοπροβολή είναι σημαντική για εσένα. Πρόσεχε τάσεις υποκειμενισμού και παρεξηγήσεων που θα δημιουργήσουν δυσαρέσκειες.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 07.05 δεν αποκλείεται να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις και να μπεις στην διαδικασία να κάνεις οικονομικά ανοίγματα σε σχέση με τους στόχους σου ή με φιλικά πρόσωπα που θα δεν θα έχουν την εξέλιξη που περιμένεις. Μην παίρνεις αποφάσεις κάτω από συναισθηματική φόρτιση γιατί δεν θα έχεις αντικειμενικό κριτήριο και αργότερα θα μετανιώσεις για κινήσεις που έκανες. Συναισθηματικά, έχεις την τάση να εμπλακείς με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον… πρόσεχε γιατί η εξιδανίκευση θα σε οδηγήσει στην απογοήτευση.

Στις 09.05 η αντίθεση του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Δία στον Σκορπιό μπορεί να βγάλει ανάγκη για τεμπελιά, κάτι που πιθανά να έχει επιπτώσεις στις συνεργασίες σου. Υπερβολές και αυθορμητισμός σε οδηγούν στο να πεις λόγια που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση, γι’ αυτό σκέψου καλά πριν εκφραστείς. Συναισθηματικά, μπορείς να εκδηλώσεις τα έντονα συναισθήματά σου χωρίς να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από το ταίρι σου και θα δεις ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή που θα ικανοποιήσει και τους δύο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή που έρχεται να φέρει άνεμο αισιοδοξίας και χαράς στην ζωή σου.

Το τρίγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 12.05 σε βοηθά να δράσεις με δυναμισμό, αντοχή και αυξημένη διαίσθηση, κάνοντας έτσι επιλογές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που θα παίξουν μεταμορφωτικό ρόλο στην πορεία της ζωής σου. Προσοχή γιατί την ίδια μέρα η σύνοδος Ουρανού – Ερμή στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω και μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια καταπιεσμένη οργή και νευρικότητα που θα σε επηρεάσουν έντονα, χαλώντας την διάθεσή σου αλλά και το κλίμα της παρέας που μπορεί να βρίσκεσαι.

Με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σου στις 13.05 είναι γεγονός ότι βρίσκεις τον τρόπο να εκφράσεις άμεσα αυτά που νιώθεις, απόψεις επιθυμίες. Είναι πιθανό να υπάρξουν συζητήσεις για νέες συνεργασίες και να είναι βέβαιος ότι οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι άμεσες και θετικές. Μόνο προσπάθησε μην υποπέσεις σε υποκειμενικές τάσεις που θα σου κοστίσουν, καθώς θα κλείνεσαι μόνο σε αυτά που θέλεις εσύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσοχή ιδιαίτερη σε οικονομικό, επαγγελματικό και αισθηματικό επίπεδο πρέπει να δείξεις στις αρχές τις εβδομάδας, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 07.05 μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις και να απογοητευτείς τελικά. Καλό είναι να μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις στο επαγγελματικό τομέα και να βάζεις τον συναισθηματισμό πάνω από την λογική. Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε οικονομικές προτάσεις που θα ακούσεις γιατί το πιθανότερο είναι να κρύβονται πράγματα που δεν βλέπεις λόγω ωραιοποίησης. Συναισθηματικά, μην περιμένεις πράγματα από τον σύντροφο που έχει δείξει ότι δεν μπορεί ή δεν έχει την διάθεση να κάνει. Μην χάνεις την λογική σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που θα σε γοητεύσουν. Μην βιαστείς όμως να βγάλεις συμπεράσματα. Δώσε χρόνο και πιθανά να αποκαλυφθεί ότι τα πράγματα δεν είναι όπως μπορεί να πίστευες στην αρχή.

Στις 09.05 η αντίθεση του Ήλιου στον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια προτάσεις από το παρελθόν που αφορούν στον εργασιακό χώρο ή καταστάσεις παρελθούσες που να σε απασχολήσουν στην παρούσα καθημερινότητά σου. Δεν θα είναι δόκιμο να φερθείς επιπόλαια και απερίσκεπτα, καθώς είναι πιθανό να υποπέσεις σε υπερβολές που θα σε εκθέσουν. Σκέψου λογικά και ώριμα και εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 12.05 σου δίνει έντονη ψυχική δύναμη για να παλέψεις με τραύματα, ενοχές και απωθημένα που μπορεί να σε ταλανίζουν. Οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος δείχνουν να λύνονται με ευκολία και να έχουν θετική έκβαση. Την ίδια μέρα η σύνοδος Ουρανού – Ερμή στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω και είναι ικανή να βάλει δυναμίτη σε οικονομικές συμφωνίες που έχουν σχέση με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς δείχνεις να γίνεσαι εριστικός και επιθετικός, θεωρώντας ότι δεν μπορείς άλλο να συμβιβάζεσαι με πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Καταπιεσμένα συναισθήματα και καχυποψία, που πιθανά να βγουν στην επιφάνεια, μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Με τον Ερμή να περνάει στον Ταύρο στις 13.05 δείχνεις να μπαίνεις σε εντονότερη εσωστρέφεια και μοναχικότητα. Δεν θα σου είναι εύκολο να είσαι συγκεντρωμένος σε θέματα καθημερινότητας και εργασίας, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη και να εκτεθείς. Οι σκέψεις σου γυρνούν γύρω από το παρελθόν, όμως καλό θα είναι να μην αφήσεις το συναισθηματισμό και την θλίψη να σε καταβάλουν. Ο διαλογισμός, η προσευχή και η ενασχόληση με την τέχνη μόνο ευεργετικά θα βοηθήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας, καθώς είναι πιθανό θυμός και νευρικότητα να σε ωθήσουν στο να έρθεις σε συγκρούσεις τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Θα ήταν προτιμότερο να προσπαθήσεις να περιορίσεις τις αντιδράσεις σου και να μην εκτοξεύσεις λόγια που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα εν γένει στις σχέσεις σου γιατί οι απώλειες μπορεί να είναι μεγάλες όταν καταλαγιάσει ο θυμός.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 07.05 δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν που να σε αγγίξουν έντονα και ο συναισθηματισμός σου πιθανά να ξεχειλίσει. Όμως θα πρέπει να προσπαθήσεις να σκεφτείς και με την λογική, αφήνοντάς στην άκρη την εξιδανίκευση και τα όνειρα, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε συμπεράσματα και αποφάσεις που θα είναι εις βάρος σου και στο τέλος να πληγωθείς.

Στις 09.05 η αντίθεση του Ήλιου στον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα με φίλους ή με τον σύντροφό σου. Η επιπολαιότητα και ο αυθορμητισμός που πιθανά να εκφράσεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν, γι’ αυτό προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο. Το τρίγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 12.05 σε επικεντρώνει σε στόχους που μπορεί να έχεις θέσεις για το μέλλον και σου δίνει ψυχική δύναμη, επιμονή και αντοχή για να τους επιδιώξεις. Φιλικά σου πρόσωπα μπορεί να εντυπωσιαστούν από αυτά που έχεις επιλέξει να ακολουθήσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συνεργασίες που θα είναι για εσένα ευεργετικές οικονομικά και θα σε βοηθούν στην πορεία των οραμάτων σου.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ουρανού – Ερμή στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω, που επηρεάζει έντονα τον γεννημένο στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να βάλει βόμβα στα θεμέλια των επαγγελματικών και προσωπικών σου σχέσεων, καθώς δείχνεις να είσαι ασυμβίβαστος και να αντιδράς απότομα σε πρόσωπα και συμπεριφορές, κάτι που θα οδηγήσεις σε έντονες συγκρούσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις επιθετικότητα, αλαζονεία και ανταγωνιστικές τάσεις για να καταφέρεις να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που μπορεί να σου κοστίσουν στο τέλος πολύ, καθώς δεν θα είναι εύκολο να «μαζέψεις» τα κομμάτια.

Με τον Ερμή να περνάει στον Ταύρο στις 13.05 και δείχνεις εντονότερα την διάθεση για πρωτοτυπία, επαναστατική σκέψη και ομαδικό πνεύμα. Σχέδια και συζητήσεις έχουν σαν αποτέλεσμα να προωθείς νέους στόχους ή να επαναπροσδιορίζεις παλιότερους. Οι ιδέες σου εντυπωσιάζουν το φιλικό σου περιβάλλον και δεν θα είναι λίγοι οι φίλοι που θα θέλουν να είναι αρωγοί σου σε όποια προσπάθεια.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή να περνάει στον Ταύρο στο τέλος της εβδομάδας μπαίνεις σε μία περίοδο συζητήσεων και σχεδιασμών που θέλεις να έχουν σαν αποτέλεσμα την προβολή σου στον επαγγελματικό τομέα και την ανέλιξή σου. Δεν θα είναι δύσκολο όμως να υποπέσεις σε υπερβολές, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός στην όποια διαχείριση.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 07.05 μπορεί να «βοηθήσει» στο να έρθουν στην επιφάνεια τα συναισθήματα φιλικών προσώπων που εκδηλώνονται ερωτικά για εσένα. Καλό όμως είναι να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου, ότι έχεις την τάση να μην βλέπεις την κατάσταση ξεκάθαρα και να δημιουργείς σενάρια κάτι που δεν λειτουργεί θετικά σε ρεαλιστικές αποφάσεις και σκέψεις. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και δώσε χρόνο για να κρίνεις από πράξεις και όχι μόνο από λόγια.

Στις 09.05 η αντίθεση του Ήλιου στον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό μπορεί να σε οδηγήσει σε μία διάθεση να ξεφύγεις από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και να θέλεις να απολαύσεις περισσότερο την ησυχία του σπιτιού σου και την παρέα των κοντινών σου ανθρώπων. Πρόσεχε μόνο μην υποπέσεις σε λάθη, γιατί η επιπολαιότητα και η τεμπελιά καραδοκούν και τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι τόσο ευχάριστα στο τέλος. Προτάσεις επαγγελματικές μπορεί να σε απασχολήσουν, σκέψου ψύχραιμα και λογικά και δεν θα χάσεις.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 12.05 μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά σε επίπεδο καθημερινότητας και εργασίας, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο που να σε ωθήσουν να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις. Το πιθανότερο όμως είναι να ανταμειφθεί ο κόπος σου και η προσπάθειά σου, βλέποντας τις οικονομικές σου απολαβές να αυξάνονται. Την ίδια μέρα η σύνοδος Ουρανού – Ερμή στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσεις σε απότομες, επιθετικές και επιπόλαιες συμπεριφορές και να αντιδράσεις σε πρόσωπα και καταστάσεις στην καθημερινότητα ή στην δουλειά σου. Σκέψου μόνο ότι αυτό μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις και οι συνέπειες να είναι μεγαλύτερες από ότι φανταζόσουν.

Με τον Ερμή να περνάει στον Ταύρο στις 13.05 αρχίζει μία περίοδο που θέτεις σοβαρά σχέδια θέλοντας να επιτύχεις την προβολή και την εξέλιξή σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Συζητήσεις μπορεί να υπάρξουν με ανωτέρους σου που να σε οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η λογική και μεθοδική σου αντίληψη λειτουργεί καταλυτικά σε επαγγελματικά ζητήματα και αυτό εκτιμάται δεόντως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που θα διαχειριστείς οικονομικά θέματα αλλά και σε νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και να σε ενδιαφέρουν ερωτικά, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις και βγάλεις λανθασμένα συμπεράσματα με αποτέλεσμα να πληγωθείς. Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 07.05 δεν θα λειτουργήσει βοηθητικά στο να έχεις ξεκάθαρη και λογική άποψη και ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να μην σε αφήσει να δεις με ρεαλιστική ματιά επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Μην πάρεις αποφάσεις άμεσα και άφησε τον χρόνο να δείξει τις πραγματικές προθέσεις του καθένα. Αυτό θα είναι ευεργετικό για εσένα, αφού θα αποφύγεις το να απογοητευτείς και θα αποκαλυφθεί αργά ή γρήγορα η πραγματικότητα.

Στις 09.05 η αντίθεση του Ήλιου στον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό μπορεί να σε ωθήσει στο να κάνεις υπερβολές και να λειτουργείς περισσότερο αυθόρμητα από το φυσικό σου, κάτι που θα εκπλήξει τους γύρω σου όπου και αν βρεθείς. Ο αυθορμητισμός που μπορεί να έχεις είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε επιπόλαιες συμπεριφορές και κουβέντες και αυτό να ενοχλήσει. Δείξε μέτρο για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις με κοντινά σου πρόσωπα ή με πρόσωπα σε παρέες που πιθανά να βρεθείς για να περάσεις όμορφα.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 12.05 σου χαρίζει αισιοδοξία, ψυχικό σθένος και διαίσθηση για να πάρεις αποφάσεις που θα σηματοδοτήσουν την από εδώ και πέρα πορεία σου. Ο έρωτας παίζει μεταμορφωτικό ρόλο, καθώς τα έντονα συναισθήματα του συντρόφου σου λειτουργούν καταλυτικά για σκέψεις και πράξεις. Η δημιουργικότητα που μπορεί να σε διακρίνει έχει έντονη ψυχολογική χροιά και είναι βέβαιο ότι μπορείς να καταφέρεις ότι σε ενδιαφέρει. Την ίδια μέρα η σύνοδος Ουρανού – Ερμή στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει καχυποψία και εκνευρισμό, κάτι που πιθανά να εκδηλωθεί με συγκρουσιακό τρόπο στο ταίρι σου και να προκληθούν συγκρούσεις. Καλό είναι να μην είσαι εριστικός και επιθετικός για να μπορέσεις να ελέγξεις την κατάσταση.

Με τον Ερμή να περνάει στον Ταύρο στις 13.05 η αισιοδοξία και το κέφι σε κατακλύζουν. Είναι αλήθεια ότι δεν θα σου είναι εύκολο να λειτουργήσεις σε καθημερινό επίπεδο, κάτι που μπορεί να φέρει παραλήψεις και λάθη. Ταξίδια στο εξωτερικό ή στην ύπαιθρο είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθούν. Η ανάγκη σου για γνώση και περιπέτεια είναι εμφανής.

ΖΥΓΟΣ

Έντονες συγκρούσεις μπορεί να υπάρξουν σε επαγγελματικές, προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις προς το τέλος της εβδομάδας αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις θυμό και αλαζονεία, διαφορετικά είναι πιθανό να αντιπαρατεθείς σφοδρά και να υπάρξουν ρήξεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά στην ζωή σου και δεν θα είναι εύκολο να μαζέψεις τα κομμάτια των σχέσεων αυτών.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 07.05 είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα από την καθημερινότητα και την εργασία σου που να ενδιαφερθούν ερωτικά για εσένα. Καλό είναι όμως να κρατάς μικρό καλάθι για να μην απογοητευτείς και να μην βγάλεις άμεσα συμπεράσματα, καθώς έχεις την τάση να εξιδανικεύεις τα πρόσωπα και να μην σου είναι εύκολο να δεις τις πραγματικές τους προθέσεις. Προσοχή ακόμα και σε οικονομικά θέματα γιατί η αφέλεια που αντιμετωπίζεις τα πράγματα μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα φέρει.

Στις 09.05 η αντίθεση του Ήλιου στον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό μπορεί να σε βάλει στην λογική του να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως με τρίτους που θα σου δώσουν ανάσα. Είναι γεγονός όμως ότι πιθανά να δείξεις επιπολαιότητα στην σκέψη ή στην πράξη και αυτό να σου κοστίσει. Αν καταφέρεις να βρεις το μέτρο θα δεις ότι θα είσαι κερδισμένος, διαφορετικά οι υπερβολές θα σου κοστίσουν. Το τρίγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 12.05 σου δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίσεις οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν με δυναμισμό και ψυχικό σθένος. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με την οικογένεια δείχνουν να δρομολογούνται θετικότατα.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ουρανού – Ερμή στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω, που επηρεάζει έντονα τον γεννημένο στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στις οικογενειακές, προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, καθώς οργή, νευρικότητα και επιθετικότητα πιθανά να σε οδηγήσουν στο να πεις λόγια που να φέρουν εκρήξεις. Καλό είναι λοιπόν να είσαι προσεκτικός και να προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν κύματα αντιδράσεων που θα σου στοιχίσουν σημαντικές σχέσεις στην ζωή σου.

Με τον Ερμή να περνάει στον Ταύρο στις 13.05 μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωστρέφειας και καχυποψίας. Είναι αλήθεια ότι σου είναι ευκολότερο να παρατηρείς παρά να μιλάς. Η διαίσθησή σου είναι εντονότατη και αυτό έχεις σαν αποτέλεσμα να λειτουργήσει βοηθητικά στις όποιες οικονομικές συναλλαγές έχεις με τρίτους. Προσοχή γιατί φόβοι και ενοχές μπορεί αν σε οδηγήσουν να ξεσπάσεις έντονα στο ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή σε υπερβολές και επιπολαιότητα που μπορεί να φέρουν δυσαρέσκεια θα πρέπει να δείξεις μέσα στην εβδομάδα, καθώς η τάση σου να μην έχεις μέτρο μπορεί να σε ωθήσει σε πράξεις ή λόγια που θα ενοχλήσουν συνεργάτες ή τον σύντροφό σου. Συζητήσεις για νέες συνεργασίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 07.05 βγάζει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα, πάθος αλλά και διάθεση να ωραιοποιείς καταστάσεις και πρόσωπα, με πιθανό αποτέλεσμα στο τέλος να πληγωθείς. Καλό είναι λοιπόν να μην περιμένεις από το ταίρι σου συμπεριφορές και πράξεις που δεν είναι στα πλαίσια του χαρακτήρα του. Νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν ανεβάζουν την ένταση και τον πόθο, όμως καλό είναι να μην βιαστείς να σχηματίσεις εικόνα, καθώς είναι μεγάλες οι πιθανότητες να πληγωθείς. Προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές γιατί τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα επιδιωκόμενα.

Στις 09.05 η αντίθεση του Ήλιου στον Ταύρο με τον Δία στο ζώδιό σου μπορεί να βγάλει τον «υπερβολικό» εαυτό σου στην επιφάνεια. Ο αυθορμητισμός σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, λόγω του ότι δεν φιλτράρεις αυτά που λες και κάνεις και δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν δυσαρέσκειες από τους συνεργάτες ή το ταίρι σου. Τάσεις τεμπελιάς δεν βοηθούν στο να προωθήσεις ζητήματα που θα βοηθήσουν στην δουλειά σου. Δείξε σύνεση και να είσαι βέβαιος ότι δεν θα χάσεις.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 12.05 σου δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις με επιμονή και ψυχικό σθένος ότι ζητήματα μπορεί να έχουν προκύψει με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος ή τον σύντροφό σου. Ο έντονος συναισθηματισμός και η δύναμη που δείχνεις είναι ευεργετικά για την πορεία των σχέσεών σου. Σημαντικές συμφωνίες πιθανά να προκύψουν σε εμπορικό επίπεδο που να αποδώσουν τα μέγιστα οικονομικά. Την ίδια μέρα η σύνοδος Ουρανού – Ερμή στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει συγκρούσεις με συναδέρφους ή αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους, καθώς δεν θα σου είναι εύκολο να ελέγξεις τον θυμό και την αντιδραστικότητά σου. Μην χάνεις το μέτρο και σκέψου λογικά.

Με τον Ερμή να περνάει στον Ταύρο στις 13.05 αρχίζει μία περίοδος για εσένα συζητήσεων που πιθανά να προκύψουν και σημαντικές συνεργασίες. Η διάθεση για κατανόηση των άλλων παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς με αυτό κερδίζεις την εμπιστοσύνη. Είναι εξαιρετική ευκαιρία να ισορροπήσεις σχέσεις που έχουν διαταραχθεί τον προηγούμενο καιρό. Πιθανές είναι οι συζητήσεις και για την εξέλιξη της σχέσης σου προς θετική κατεύθυνση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε νέες συνεργασίες αλλά και πρόσωπα που θέλουν να εισβάλουν στην προσωπική σου ζωή, καθώς δείχνεις να κατακλύζεσαι από έντονο συναισθηματισμό στις αρχές τις εβδομάδας και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος ατραπούς. Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 07.05 δεν σου αφήνει περιθώρια για να δεις ρεαλιστικά το τι θέλουν πρόσωπα που θέλουν να συνεργαστούν ή να συσχετιστούν μαζί σου. Με το να εξιδανικεύεις καταστάσεις μπορεί να οδηγηθείς σε λάθος αποφάσεις που θα σου κοστίσουν και θα νιώσεις πληγωμένος. Καλό είναι να μην προχωρήσεις ούτε σε οικονομικές συμφωνίες, αφού δεν θα είναι οι προσδοκώμενες για εσένα. Δείξε υπομονή και άσε τον χρόνο να αποκαλύψει τις πραγματικές προθέσεις του καθένα, προστατεύοντας έτσι τον εαυτό σου.

Στις 09.05 η αντίθεση του Ήλιου στον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό μπορεί να φέρει ζητήματα στην καθημερινότητα, καθώς η τάση σου να αμελείς τις υποχρεώσεις σου και να μην μπορείς να συγκεντρωθείς σε τρέχοντα ζητήματα ξεπερνάει το φυσιολογικό και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην εργασία και στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Αν συγκεντρωθείς θα είσαι σίγουρα κερδισμένος.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 12.05 είναι μία εξαιρετική για εσένα συνθήκη σε εργασιακό επίπεδο, καθώς είναι πιθανό να αναγνωριστεί η προσφορά και η εργατικότητά σου και αυτό να φανεί και σε οικονομικό επίπεδο. Είναι επίσης γεγονός ότι η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που νιώθεις για τον εαυτό σου βγαίνει και στην καθημερινότητα, αποβάλλοντας το άγχος και την γκρίνια. Την ίδια μέρα η σύνοδος Ουρανού – Ερμή στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω και δεν θα είναι δύσκολο να εκτονωθείς στο ταίρι σου, λόγω ανασφαλειών, θυμού και νευρικότητας που μπορεί να νιώθεις. Καλό θα είναι να μην ξεπεράσεις τα όρια, δημιουργώντας κρίσεις στην σχέση σου. Προσπάθησε να λειτουργείς με ηρεμία και να σκέφτεσαι καλά πριν εκφραστείς, γιατί μπορεί να ειπωθούν λόγια που θα πληγώσουν. Η αντιδραστικότητα και η αλαζονεία μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν.

Με τον Ερμή να περνάει στον Ταύρο στις 13.05 μπαίνεις στην διαδικασία να δεις λεπτομερώς την κάθε σου υποχρέωση σε εργασιακό και καθημερινό επίπεδο. Η ευκολία στο βρεις λύσεις θα σε βοηθήσει στο να διεκπεραιώσεις τις όποιες υποθέσεις σου. Τάσεις επικριτικότητας και κουτσομπολιού μόνο προβλήματα θα φέρουν, γι’ αυτό καλό θα είναι να περιοριστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συγκρουσιακές θα είναι οι διαθέσεις σου προς το τέλος της εβδομάδας και αυτό πιθανά να έχεις σαν αποτέλεσμα να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα της οικογένειας, συνεργάτες αλλά και τον σύντροφό σου, αν δεν περιορίσεις την νευρικότητα, την επιθετικότητα και την αλαζονεία που μπορεί να εκδηλώσεις. Οι συγκρούσεις μπορεί να είσαι σφοδρές και γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 07.05 δίνει την τάση να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις σε εργασιακό επίπεδο και δεν θα είναι δύσκολο να απογοητευτείς αν δείξεις εμπιστοσύνη, αν δεν έχεις δει πρώτα πράξεις και μείνεις σε κουβέντες και υποσχέσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε καινούργιες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν σε πάρτι ή κοινωνικές εκδηλώσεις γιατί ο συναισθηματισμός σου δεν σε αφήνει να έχεις αντικειμενικό κριτήριο και το πιθανότερο αποτέλεσμα είναι να πληγωθείς.

Στις 09.05 η αντίθεση του Ήλιου στον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό σε ωθεί να διασκεδάζεις, να ερωτοτροπείς, να εκφράζεσαι με υπερβολικό τρόπο και αυτό δεν αποκλείεται να δημιουργήσει δυσαρέσκειες. Ο αυθορμητισμός σου επίσης μπορεί να σε κάνει να χάσεις το μέτρο και να συμπεριφερθείς με τέτοιο τρόπο που να φέρεις τους γύρω σου σε δύσκολη θέση. Αν επικρατήσει το μέτρο θα λάμψεις. Το τρίγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου στις 12.05 μόνο δυναμισμό, αντοχή και επιμονή για να κατακτήσεις τους στόχους σου σε δημιουργικό επίπεδο μπορεί να φέρει. Ερωτικά, δείχνεις να είσαι έτοιμος να μοιραστείς με το ταίρι σου τα βαθύτερά σου συναισθήματα και να μεταμορφωθείς μέσα από την σχέση σου.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ουρανού – Ερμή στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιό σου, που επηρεάζει τον γεννημένο στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να λειτουργήσει εμπρηστικά στις σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον, με τους συνεργάτες σου αλλά και με τον σύντροφό σου. Οι έντονες αντιδραστικές τάσεις που πιθανά να δείξεις, ο εκνευρισμός και η επιθετικότητα μπορεί να σε οδηγήσουν σε συμπεριφορές που να προκαλέσουν εκρήξεις και να είναι δύσκολο για εσένα μετά να επανορθώσεις. Προσπάθησε λοιπόν να σκεφτείς ψύχραιμα και λογικά πριν εκφραστείς και να μην σε καταβάλει η νευρικότητα και η αλαζονεία.

Με τον Ερμή να περνάει στον Ταύρο στις 13.05 η σκέψη σου στρέφεται στο πως να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Είναι έντονη η τάση αυτοπροβολής που δείχνεις, κάτι που μπορεί να σε ωθήσει σε πομπώδεις εκφράσεις και αυτό να προβληματίσει τους γύρω σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή σε υπερβολές και τεμπελιά που μπορεί να εκδηλωθεί στον επαγγελματικό τομέα και να σου δημιουργήσει προβλήματα θα πρέπει να δείξεις μέσα στην εβδομάδα, αφού δεν θα είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε υποχρεώσεις και ευθύνες και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη, παραλήψεις αλλά και συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 07.05 σου δημιουργεί έντονη συναισθηματικότητα και ευαισθησία, κάτι που μπορεί να εκδηλωθεί στις προσωπικές σου σχέσεις. Η ανάγκη σου για ασφάλεια και σιγουριά μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα ή απαιτήσεις από το ταίρι σου και να απογοητευτείς σε περίπτωση που δεν δεις αυτά που περίμενες. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στις νέες γνωριμίες, καθώς πρόσωπα που πιθανά να γνωρίσεις δεν θα δείξουν όψεις του χαρακτήρα τους και εξιδανικεύοντάς τα μπορεί να πληγωθείς. Καλό είναι να αφήσεις τον χρόνο να δείξει τον πραγματικό χαρακτήρα και τις προθέσεις του καθένα.

Στις 09.05 η αντίθεση του Ήλιου στον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό μπορεί να σε ωθήσει να χάσεις το μέτρο, καθώς η διάθεση για τεμπελιά και καλοπέραση είναι εμφανής. Αυτό θα έχει επιπτώσεις στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, αφού δείχνεις αμέλεια και επιπολαιότητα και δεν αποκλείεται να υποπέσεις σε παραλήψεις και λάθη. Αν καταφέρεις να συγκεντρωθείς μόνο κέρδη θα αποκομίσεις.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 12.05 σου δίνει την ψυχική δύναμη και την αντοχή να στραφείς μέσα σου και να αντιμετωπίσεις ζητήματα και τραύματα του παρελθόντος που κουβαλάς. Είναι αλήθεια ότι τώρα νιώθεις έτοιμος να αφήσεις πίσω σου ότι σε βαραίνει. Πρόσωπα της οικογένειας σε στηρίζουν και σε ενδυναμώνουν. Την ίδια μέρα η σύνοδος Ουρανού – Ερμή στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω βγάζει στην επιφάνεια καταπιεσμένη οργή και απωθημένα που κρύβεις βαθιά μέσα σου, εκδηλώνοντάς τα στο κοντινό σου περιβάλλον. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί οι εκρήξεις σου και αυτά που μπορεί να πεις θα φέρουν σφοδρές συγκρούσεις και δεν θα είναι δύσκολο να δυναμιτίσουν τις σχέσεις σου με αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους. Σκέψου καλά πριν εκφραστείς και μην αφήνεις την νευρικότητα να σε καταβάλει.

Με τον Ερμή να περνάει στον Ταύρο στις 13.05 μπαίνεις στην διαδικασία να λύσεις ζητήματα που αφορούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Οι συζητήσεις είναι συνεχείς και η κατανόηση που δείχνεις στους δικούς σου ανθρώπους εμφανής. Πρόσεχε όμως γιατί έχεις την τάση να φορτίζεσαι ψυχολογικά με ότι ακούς, κάτι που σε ρίχνει και δεν βοηθά στο να είσαι ευδιάθετος.

ΙΧΘΥΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός και η ευαισθησία που εκδηλώνεις στις αρχές τις εβδομάδας δεν θα είναι δύσκολο να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα, καθώς δεν μπορεί να δεις με αντικειμενικά κριτήρια συνεργάτες, σύντροφο αλλά και πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον. Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου στις 07.05 σου δημιουργεί έντονες τάσεις εξιδανίκευσης που δεν βοηθούν στο να δεις ξεκάθαρα πρόσωπα και καταστάσεις, δημιουργώντας έτσι απαιτήσεις για τους άλλους που στις οποίες δεν μπορούν να ανταποκριθούν, κάτι που σε πληγώνει. Προσοχή ακόμα και σε νέες γνωριμίες και οικονομικές συνεργασίες γιατί μπορεί να μην βλέπεις εξ αρχής τις προθέσεις και τις επιθυμίες τους. Δώσε χρόνο για να δεις πράξεις και να μην μείνεις μόνο σε υποσχέσεις.

Στις 09.05 η αντίθεση του Ήλιου στον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό μπορεί να φέρει υπερβολές στην διασκέδαση και αυτό να σε βγάλει εκτός από τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Προσπάθησε ο αυθορμητισμός σου να μην δημιουργήσει προβλήματα σε σχέσεις με κοντινά πρόσωπα, γιατί έχεις την τάση να μην φιλτράρεις αυτά που λες και πιθανά να δημιουργηθούν δυσαρέσκειες. Προσοχή επίσης σε ποτό και φαγητό γιατί δείχνεις να απολαμβάνεις το κάθε τι, χωρίς όμως όριο. Αν καταφέρεις να κρατήσεις το μέτρο, θα είναι ότι θετικότερο για εσένα.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 12.05 δίνει την ευκαιρία για σημαντικές εξελίξεις σε επίπεδο στόχων, καθώς με την επικοινωνιακή σου ικανότητα, τον δυναμισμό και την επιμονή σου δείχνεις να καταφέρνεις να δρομολογείς με θετικά βήματα τους στόχους που έχεις θέσει. Φιλικά σου πρόσωπα εντυπωσιάζονται από την στάση σου και στέκονται δίπλα σου σε κινήσεις που θέλεις να κάνεις. Την ίδια μέρα η σύνοδος Ουρανού – Ερμή στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει συγκρούσεις με φίλους ή πρόσωπα που συνεργάζεσαι σε ομάδες και συλλόγους που συμμετέχεις. Η απολυτότητα, η αλαζονεία και η εριστική συμπεριφορά είναι ικανές να βάλουν βόμβα στις σχέσεις αυτές και να είναι μετά για εσένα δύσκολο να επανορθώσεις. Σκέψου καλά και ψύχραιμα πριν εκφραστείς.

Με τον Ερμή να περνάει στον Ταύρο στις 13.05 όλα για σένα είναι επικοινωνία, ανταλλαγή απόψεων και νέες γνωριμίες. Το χιούμορ και η ευστροφία σου παίζουν καταλυτικό ρόλο στον τρόπο που επικοινωνείς και δεν θα σου είναι δύσκολο να κατακτήσεις τους πάντες με το μυαλό σου. Εμπορικές ή επικοινωνιακές συμφωνίες είναι πιθανές, όπως πιθανά είναι και τα κοντινά ταξίδια που θα σε ξεκουράσουν από την στείρα καθημερινότητα, δίνοντας ανανεωτική πνοή.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια από 7-13.5.2018; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, συγκεκριμένο, νέα, θλίψη, επηρεάζει, δεόντως, προσφορες, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, μετρο, τελος ακινητων, θεμα εκθεσης 2012, αποτελεσματα, επιθυμιες, θλίψη, αφροδιτη, γνωση, δουλεια, εργασια, καριερα, μουσικη, ομορφα μυστικα, ονειρα, περιοδος, προγραμμα, σεληνη, σθενος, αγχος, αυξηση, αισιοδοξια, απωθημενα, αυτοπεποιθηση, βγαινει, βομβα, βρισκεις, φαγητο, γεγονος, γινεσαι, γνωριμια, δεόντως, δυναμη, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, δωσει, ευκαιρια, ευκολο, εκβαση, εκνευρισμος, εκφρασεις, εβδομαδα, εξελιξη, επικοινωνια, επηρεάζει, επιτυχια, εριστικος, ερχεται, τεχνη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδια, υπομονη, ηρεμια, ησυχια, θετικη κατευθυνση, θυμος, εικονα, καχυποψια, κυματα, κλιμα, λαθη, λαθος, λογια, μαζι σου, ματια, μικρο, μπορεις, μυαλο, μυστικα, ξαδερφια, οικογενεια, ορια, παθος, περιβαλλον, πιθανοτητες, πνοη, προβληματα, ρολο, σιγουρα, συγκεκριμένο, σκεφτεσαι, σκεψεις, σχεδια, ταξιδια, ταση, τετραγωνο, τομη, φυσικο, χατζηβασιλειου, χιουμορ, χρυση, χρυση τομη, ψυχολογικα, ψυχικο, ομορφα, ασφαλεια, βηματα, δωσε, φιλοι, για σενα, ιδιαιτερα, χροια, νιωθεις, ομαδες, οψεις, οργη, ποτο, της παρεας, θεματα, θεσεις, θετικα
Τυχαία Θέματα