Όλοι οι τρόποι για να αποθηκεύσετε σωστά τα χειμωνιάτικα ρούχα σας

Καιρός να αποθηκεύεσετε τα χειμωνιάτικά σας και να κατεβάσετε τα καλοκαιρινά. Δείτε πώς πρέπει να το κάνετε σωστά.

Πλύντε και σιδερώστε όλα τα χειμωνιάτικα
Πρόκειται για μια αρκετά κουραστική διαδικασία αλλά δυστυχώς πρέπει να γίνει μιας και ακόμα και αν δεν έχετε φορέσει κάποια ρούχα αυτά θα έχουν έρθει σίγουρα σε επαφή με τα φορεμένα σας ρούχα και τις μυρωδιές τους.

Βγάλτε τις πλαστικές σακούλες
Μην αποθηκεύετε ποτέ τίποτα με τη σακούλα που σας ήρθε από το καθαριστήριο. Το πλαστικό παγιδεύει την υγρασία η οποία

μπορεί να χαλάσει το ρούχο σας.

Επενδύστε σε ειδικές πλαστικές σακούλες για αποθήκευση
Μπορεί να μην κάνει να αποθηκεύετε σε σακούλες ευαίσθητα ρούχα αλλά σίγουρα μπορείτε να αποθηκεύσετε ρούχα που δεν είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα, όπως είναι τα πουκάμισα, τα τζιν, τα μάλλινα πουλόβερ.

Πακετάρετε τα ευαίσθητα ρούχα
Τα ευαίσθητα ρούχα, όπως είναι τα μεταξωτά, τα κασμιρένια και η οργάντζα πρέπει να τυλίγονται προσεκτικά μέσα σε χαρτί και να αποθηκεύονται μέσα σε 100% βαμβακερές θήκες.

Μην κρεμάτε τα πουλόβερ
Ακόμα και αν έχετε πολλές ντουλάπες και έχετε σκοπό να αποθηκεύσετε τα πουλόβερ σας σε αυτές, σε καμιά περίπτωση μην τα κρεμάσετε καθώς θα ξεχειλώσουν. Αντιθέτως, διπλώστε τα προσεκτικά και αποθηκεύστε τα μέσα σε σακούλες αποθήκευσης βγάζοντας από αυτές όσο περισσότερο αέρα γίνεται. Καλό είναι να βάλετε μέσα σε αυτές και κάποιο αντισκορικό.

Αποθηκεύστε τα στο σωστό μέρος
Φροντίστε τα ρούχα σας να αποθηκεύονται σε χώρο που είναι δροσερός, καθαρός, στεγνός και σκοτεινός.

The post Όλοι οι τρόποι για να αποθηκεύσετε σωστά τα χειμωνιάτικα ρούχα σας appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα