10 τρόποι για να φορέσεις τις πιτζάμες σου εντός και εκτός σπιτιού!

Το pyjama style είναι μια τάση που έχουμε δει να κυριαρχεί εδώ και πολλά χρόνια και συνεχίζει να είναι must για εμφανίσεις εντός αλλά και εκτός σπιτιού. Πολλά brands και γνωστοί οίκοι μόδας λάνσαραν στις επιδείξεις τους pyjama looks που υιοθέτησαν οι πιο στιλάτες γυναίκες σε Ευρώπη και Αμερική.

Παρακάτω θα δεις 10 looks που μας έχουν τραβήξει την προσοχή και μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις κι εσύ στις λιγοστές εμφανίσεις σου εκτός σπιτιού, αλλά και στις ακόμα περισσότερες εμφανίσεις σου μέσα στο σπίτι.

#1. Οι γκρι

τόνοι είναι must ακόμα και στις πιτζάμες μας.

#2. Oι πιτζάμες με πουκάμισο και ζώνη έχουν αποκτήση φήμη και φοριούνται από πάρα πολλές influencers σε  όλο τον κόσμο. Μπορεί η Sarah Jessica Parker να ήταν από τις πρώτες stars που τις φόρεσε αλλά πλέον θεωρούνται ένα από τα μεγαλύτερα trends στο pyjama trend.

#3. H Μargot Robbie έκανε μια εμφάνιση με πιτζάμες και πέδιλα στο πάρτι της πρεμιέρας της πριν από λίγο καιρό.

#4. Μια ασπρόμαυρη πιτζάμα, ένα oversized blazer, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα και ένα ζευγάρι statement γυαλιά ηλίου και σκουλαρίκια είναι όλα όσα χρειάζεσαι για μια super cool εμφάνιση.

#5. Οι μονόχρωμες πιτζάμες θυμίσουν casual κοστούμια και μπορούν εύκολα να φορεθούν και στο γραφείο.

#6. Μια oversized ολόσωμη φόρμα που μοιάζει με πιτζάμα είναι εξίσου στιλάτη και μπορείς να τη συνδυάσεις με αξεσουάρ σε έντονους τόνους.

#7. H Isabel Goulart φόρεσε την πιτζάμα της χωρίς τίποτα από μέσα και δημιούργησε ένα σέξι outfit που προσελκύει τα βλέμματα πάνω του.

#8. Προτιμάς έναν πιο casual τρόπο για να υιοθετήσεις το pyjama trend; Φόρεσε ένα λευκό t-shirt και sneakers και είσαι έτοιμη.

#9. Η Αimee Song συνδύασε την printed πιτζάμα της με παλτό σε παρόμοια χρώματα και prints και κέρδισε τις εντυπώσεις.

#10. Τα prints με ζωάκια είναι εξίσου δημοφιλή και μας αρέσει να τα βλέπουμε σε μαύρες πιτζάμες. Συνδύασε τη δική σου με μαύρες γόβες και μαύρα γυαλιά ηλίου και δεν θα χρειαστείς τίποτα άλλο για μια super εντυπωσιακή εμφάνιση.

Διαβάστε ακόμα: Τα βιβλία μόδας που αξίζει να διαβάσεις όσο μένεις στο σπίτι!

Δες μέσα σε ένα βίντεο του 1 λεπτού τα outfit που μπορείς να δημιουργήσεις τις επόμενες μέρες στο σπίτι

Τα πιο ωραία tips για stylish εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας

Keywords
Τυχαία Θέματα