10+1 νυφικά Ελληνίδων celebrities που άφησαν ιστορία

Κάποιες Ελληνίδες celebrities έχουν αφήσει ιστορία όχι μόνο με τις στιλιστικές τους επιλογές στην καθημερινότητά τους αλλά και με τα νυφικά που επέλεξαν να βάλουν στους γάμους τους. Ποιες νύφες ξεχωρίσαμε; Δες την παρακάτω λίστα!

Η Βίκυ Καγιά παντρεύτηκε τον Ηλία Κρασσά σε μια όμορφη τελετή στο Παρίσι. Το νυφικό φόρεμα της Βίκυς ήταν του οίκου Lanvin σε χρώμα ιβουάρ.

Η Ευγενία Μανωλίδου και ο

Άδωνις γεωργιάδης παντρεύτηκαν το 2009 στον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα. Το νυφικό ήταν της σχεδιάστριας Όλγας Καραβερβέρη.

Το 2010 η Γωγώ Μαστροκώστα παντρεύτηκε τον Τραϊανό Δέλλα και η όμορφη γυμνάστρια επέλεξε νυφικό Elie Saab.

Ένα νυφικό Μάκης Τσέλιος επέλεξε να φορέσει η Τατιάνα Στεφανίδου στον γάμο της με τον Νίκο Ευαγγελάτο το 2003.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παντρεύτηκε τον Θέμη Σοφό σε μια όμορφη τελετή στο κτήμα Νάσιουτζικ. Η νύφη επέλεξε να φορέσει νυφικό Vera Wang και είχε πιασμένα τα μαλλιά της ψηλά σε έναν εντυπωσιακό κότσο.

Η Δέσποινα Καμπούρη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Βαγγέλη Ταρασιάδη στην όμορφη Κύθνο το 2014. Η Δέσποινα επέλεξε για τον γάμο της ένα εντυπωσιακό νυφικό Konstantinos Melis by Laskos.

Η Ελένη Τσολάκη παντρεύτηκε πριν λίγους μήνες τον αγαπημένο της, Παύλο Πετρουλάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει στον γάμο της ένα χειροποίητο νυφικό της σχεδιάστριας Maria Konidi.

Η Βάσια Λόη παντρεύτηκε τον Νικόλα Μαδιά το 2010 και το εντυπωσιακό νυφικό της ήταν της σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν μια πανέμορφη νύφη όταν παντρεύτηκε τον αγαπημάνο της, Θοδωρή Μαραντίνη. Το νυφικό της ήταν του αγαπημένου σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια.

Η Καλομοίρα ήταν αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο λαμπερές νύφες! Για τον γάμο της με τον Γιώργο Μπούσαλη, επέλεξε να φορέση νυφικό MiRo.

Η Μαρία Κορινθίου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Γιάννη Αιβάζη, σε μια όμοφη τελετή στην Ανάβυσσο. Η ίδια επέλεξε να φορέσει νυφικό δια χειρός Έλενας Βορρέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα