3 νέοι τρόποι για να φορέσεις το τζιν στην καθημερινότητά σου!

Φέτος η μόδα στα τζιν είναι…επιστροφή στα basics και αυτό σημαίνει πως αυτή τη σεζόν προτιμάμε τα απλά τζιν που αγαπήσαμε τη δεκαετία του 90.

Η Negin Mirsalehi, η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, μας δείχνει 3 τρόπους για να φορέσουμε το τζιν μας και να εντυπωσιάσουμε.

#1. Φόρεσε το αγαπημένο σου μπλε

τζιν με ένα φουτεράκι και φρόντισε ώστε να βάλεις το φούτερ σου μέσα από το τζιν σου. Ολοκλήρωσε το look με μια ασημένια ζώνη και ένα mini bag σε παλ απόχρωση ώστε να αποκτήσει λίγο χρώμα το outfit.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Always end up wearing a sweater, even when there’s a heat wave in LA.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) στις 22 Οκτ, 2019 στις 1:21 πμ PDT

#2. Η Νegin κάνει ακόμα έναν 90’s συνδυασμό επιλέγοντας κλασικό μπλε mom jean το οποίο φοράει με λευκό crop top και μαύρη δερμάτινη ζώνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Summer in LA and I’m definitely not complaining. Never without my #neginxideal phone case. @idealofsweden

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) στις 20 Οκτ, 2019 στις 8:45 πμ PDT

#3. Τέλος, η Negin Mirsalehi συνδυάζει το αγαπημένο της μπλε τζιν με λευκό t-shirt και λευκά sneakers και του δίνει στιλ προσθέτοντας ένα καφέ δερμάτινο blazer.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Keeping it casual in between. Wearing one of my favorite pieces from my #expressxnegin collection, this tanned faux leather blazer. @express

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) στις 10 Σεπ, 2019 στις 7:49 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα: Αυτά είναι τα 4 είδη μπότας που ανυπομονούμε να φορέσουμε αυτή τη σεζόν!- Δες τα όλα εδώ! και διάλεξε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σου στιλ

Η Cara Delevingne φοράει το πιο εντυπωσιακό Fendi φόρεμα και «ρίχνει» το internet- Αυτό το φόρεμα θα το λατρέψεις κι εσύ!

O Christian Louboutin δημιουργεί παπούτσια…για όλες τις ώρες της ημέρας!- Τα πιο ωραία παπούτσια από τον πιο γνωστό σχεδιαστή παπουτσιών παγκοσμίως

Keywords
Τυχαία Θέματα