Το φετινό Φθινόπωρο θα μοσχοβολάτε τριαντάφυλλο αρκεί να επιλέξετε τα κατάλληλα beauty προϊόντα

Τα τριαντάφυλλα είναι τα ωραιότερα λουλούδια του κόσμου. Έχουν σταθεί πηγή έμπνευσης για μόδιστρους, αρωματοποιούς, ποιητές, ζωγράφους και συνθέτες. Ο Monsieur Dior είχε δηλώσει για παράδειγμα ότι τα τριαντάφυλλα στον κήπος του πατρικού τους ήταν εκείνα που τον ενέπνευσαν να δημιουργήσει τόσο τα αριστουργηματικά φορέματα όσο και ένα κραγιόν στη συνέχεια που είχε το χρώμα τους.

Εκτός όμως από πανέμορφα και με τέλειο άρωμα τα τριαντάφυλλα έχουν και σπάνιες ευεργετικές ιδιότητες. Από την αρχαιότητα τόσο στην Ελλάδα

όσο και στην Αίγυπτο οι γυναίκες χρησιμοποιούσαν τα πέταλα τους στο μπάνιο και το έλαιο τους για να φτιάξουν τις εσάνς που χάριζαν στο δέρμα το την ωραιότερη ευωδιά. Το έλαιο τριαντάφυλλο χαρίζει έξτρα απαλότητα στην επιδερμίδα και τα μαλλιά προσφέροντας ταυτόχρονα έξτρα λάμψη. 

Αυτός είναι ο λόγος που αρκετά beauty brands το περιλαμβάνουν στη σύνθεση των προϊόντων περιποίησης. Όσο αφορά το μακιγιάζ είναι σίγουρο που όλες σας αγαπάτε το χρώμα των τριαντάφυλλων στα χείλη, τα μάτια και τα ζυγωματικά. Από το απαλό και τρυφερό ροζ μέχρι το έντονο και super θηλυκό κόκκινο.

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα νέα προϊόντα με τριαντάφυλλο στη σύνθεση τους αλλά και με το χρώμα των αγαπημένων λουλουδιών. Εσείς πρέπει να επιλέξετε το αγαπημένο ή τα αγαπημένα σας και να τους χαρίσετε την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σας.

Korres Wild Rose Blush: Με το χρώμα του τριαντάφυλλου που αφήνει δροσερή όψη σε ολόκληρο το πρόσωπο αλλά και το άγριο τριαντάφυλλο στη σύνθεση του, εμβληματικό συστατικό του brand.

Apivita Rose Pepper Shower Gel: Αφρόλουτρο χαρίζει απαλότητα και υπέροχο άρωμα.

Nuxe Lait Demaquillante Aux Petals de Rose: Απαλό γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ με πέταλα τριαντάφυλλου στη σύνθεση του. Απομακρύνει υπολείμματα μακιγιάζ και ρύπων από την επιδερμίδα αφήνοντας τη απαλή και ελαφριά αρωματισμένη.

Garnier Skin Active Votanicals Toner Rose Water: Απαλό ροδόνερο καθαρισμού. Απομακρύνει τα προϊόντα μακιγιάζ, τονώνει και ενυδατώνει το δέρμα.

L’ Oreal Paris Botanicals Rose & Geranium Shampoo: Σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά με τριαντάφυλλο και γεράνι. Θρέφει και ενυδατώνει τα μαλλιά προστατεύοντας παράλληλα το χρώμα.

Pixi Rose Oil Blend: Λάδι προσώπου με έλαια τριαντάφυλλου που απαλύνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα.

Κεντρική photo: Anadolu Agency/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Το beauty look της Saoirse Ronan που επιβάλλεται να αντιγράψετε asap

Μην πετάτε τα παλιά προϊόντα μακιγιάζ, δημιουργήσετε καινούργια μόνες στο σπίτι (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα