4 συνδυασμοί ζωδίων που δημιουργούν καρμικές σχέσεις

Κάποια ζώδια ταιριάζουν μεταξύ τους από το πρώτο λεπτό και άλλα ζώδια δυσκολεύονται μέχρι να βρουν τους ρυθμούς τους στη σχέση τους. Τα ζώδια που δημιουργούν καρμικές σχέσεις είναι τα παρακάτω:

#Καρκίνος + Παρθένος 
Φαινομενικά αυτά τα δύο ζώδια

δεν φαίνεται να ταιριάζουν ιδιαίτερα αλλά η σχέση τους είναι όντως καρμική. Οι Καρκίνοι έχουν το κακό ελάττωμα να θέλουν να τσεκάρουν συνέχεια τους συντρόφους του και είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί. Οι Παρθένοι δεν αντέχουν τον υπερβολικό έλεγχο και αυτό δημιουργεί εντάσεις μεταξύ τους. Ωστόσο εξαιτίας του ιδιαίτερου δεσίματος που έχουν η σχέση τους είναι τόσο δυνατή που δύσκολα θα χαλάσει ακόμα και να είναι αρκετά διαφορετικοί χαρακτήρες.

#Ζυγός + Σκορπιός 
Οι Σκορπιοί είναι πολύ παρορμητικά ζώδια και πολλές φορές δεν έχουν υπομονή στις σχέσεις τους. Οι Ζυγοί είναι πιο υπομονετικοί αλλά ταυτόχρονα δεν σηκώνουν πολλά πράγματα στο σπαθί τους. Αυτό το γεγονός θα δημιουργήσει καθημερινές εντάσεις αλλά αν συζητήσουν μεταξύ τους μπορούν να λύσουν εύκολα τα προβλήματά τους.

#Ταύρος + Υδροχόος
Οι Ταύροι είναι αρκετά ζηλιάρηδες κυρώς επειδή νιώθουν έντονη ανασφάλεια για τη σχέση τους αλλά και για τα συναισθήματα των συντρόφων τους. Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί μη αισθηματίες κάτι που σημαίνει πως ακόμα και αν νιώσουν κάποια συναισθήματα δεν θα το δείξουν εύκολα. Αυτά τα θέματα των δύο ζωδίων δημιουργούν προβλήματα στη σχέση τους, όμως ο έρωτάς τους είναι καρμικός και τίποτα δεν τον χαλάει.

#Ιχθείς + Λέων
Οι Ιχθείς και τα Λιοντάρια επηρεάζονται πολύ από τους ανθρώπους στο περιβάλλον τους και αυτό πάντα δημιουργεί προβλήματα στη σχέση μεταξύ τους. Η σχέση τους είναι καρμική αλλά θα πρέπει να αφήσουν τα αρνητικά σχόλια από τρίτους εκτός σχέσης, αν θέλουν να δημιουργήσουν κάτι όμορφο μεταξύ τους.

Διαβάστε ακόμα: Τα μεγαλύτερα θέλω των ζωδίων: Δες τι είναι αυτό που τους κάνει ευτυχισμένους

Πώς είναι η ψυχολογία κάθε ζωδίου όταν ερωτεύεται;

Πώς θα επηρεαστεί η ερωτική ζωή κάθε ζωδίου εξαιτίας της μετακίνησης του Ερμή στους Ταύρους;

Keywords
Τυχαία Θέματα