5 πράγματα που ΔΕΝ ήξερες για τα φρύδια σου!

Πόσο έχουμε μιλήσει για τα φρύδια τα τελευταία χρόνια; ΠΟΛΥ! Έχουμε μάθει πως να τα κάνουμε να μεγαλώσουν, πως να τα τριμάρουμε, πως να τα σχηματίσουμε, πως να τα βάψουμε… τα ξέρουμε όλα πια… ή μήπως όχι; Υπάρχουν 5 πράγματα που δεν ήξερες για τα φρύδια αλλά δεν τα ξέραμε ούτε και εμείς.

#1 Οι θύλακες της τρίχας προσπαθούν να προστατέψουν την τρίχα…
Μοιάζει με επιστημονική φαντασία αλλά. Κάθε φορά που βγάζεις τα φρύδια σου, ο θύλακας κλείνει ερμητικά προσπαθώντας να προστατέψει όσο καλύτερα μπορεί την επόμενη τρίχα που θα βγει… awwww!

#2 τα φρύδια σε βοηθούν να

βλέπεις καλύτερα
Το μέγεθος, το σχήμα και η θέση των φρυδιών σου είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προστατεύει τα δικά σου μάτια. Ξανασκέψου το λοιπόν πριν πιάσεις το τσιμπιδάκι και κάνεις πάρτι στον καθρέφτη…

#3 Το καλοκαίρι είναι η αποχή τους
Το καλοκαίρι τα φρύδια σου μακραίνουν γρηγορότερα λόγω της ζέστης ενώ τον χειμώνα πέφτουν σε χειμέρια νάρκη (χεχε!).

#4 Το στρες επηρεάζει τα φρύδια σου
αν είσαι στρεσαρισμένη τα φρύδια σου βγαίνουν πιο αργά ή δεν βγαίνουν και καθόλου! Αν λοιπόν προσπαθείς να τα αφήσεις να γεμίσουν ενώ τρέχεις από meeting σε meeting μην απορείς που δεν γίνεται τίποτα!

#5 Δεν πρέπει να τα βάφεις με βαφή μαλλιών
Αν νευριάζεις που τα φρύδια σου μοιάζουν κόκκινα ή πορτοκαλί τότε πρέπει απλά να σταματήσεις να τα βάφεις με βαφή μαλλιών και να μην δέχεσαι όταν το κάνουν στο κομμωτήριο. Η τρίχα δεν είναι ίδια με τα μαλλιά σου. Υπάρχουν ειδικές βαφές φρυδιών girl!

Διάβασε ακόμα:

Αυτό είναι το μυστικό της Khloe Kardashian για τα σπυράκια!

5 βήματα για τις τέλειες βλεφαρίδες

Διάβασε τι δεν πρέπει να κάνεις ΠΟΤΕ αν λερωθείς με μεικάπ

Keywords
Τυχαία Θέματα