7 huge φθινοπωρινά trends που πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριλάβεις στη ντουλάπα σου αυτή τη σεζόν!

Επιτέλους ήρθε το φθινόπωρο, τα φύλλα σιγά σιγά πέφτουν, ο αέρας είναι πιο δροσερός και εμείς ανυπομονούμε να φορέσουμε τα νέα μας φθινοπωρινά ρούχα! Οι σχεδιαστές και τα πιο  γνωστά brands φέτος, κάνουν μια αναδρομή σε παλαιότερες δεκαετίες, στο 60 και στο 70 και δημιουργούν ρούχα που εντυπωσιάζουν και έχουν χαρακτήρα!

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε κάποιες τάσεις που θα επιστρέψουν και θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς φέτος και σου τις παρουσιάζουμε παρακάτω! Και τα 7 αυτά trends αποτελούνται από ρούχα που είναι μοντέρνα αλλά

ταυτόχρονα και διαχρονικά και έτσι δεν θα χρειάζεται να ανησυχήσεις μην τυχόν σε λίγους μήνες είναι out of the trends!

#1. Oι εξωτερικές ραφές γίνονται και πάλι τάση και στο brand DOCA βρήκαμε αυτές τις 2 καμπαρντίνες που λατρέψαμε. Θα τις βρεις σε δύο αποχρώσεις, καφέ και μαύρο, και θα τις φορέσεις ξανά και ξανά όλο το φθινόπωρο.

#2. Η κοτλέ μίντι φούστα με τα κουμπιά είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία μπορείς να τη συνδυάσεις με κομψά πουκαμισάκια στο γραφείο ή άνετα πουλοβεράκια στη βόλτα. Στη DOCA θα βρεις μποτάκια σε διάφορα στιλ και χρώματα ώστε να δημιουργήσεις το τέλειο outfit για όλες τις ώρες της ημέρας.

#3. Το κοτλέ ύφασμα έκανε ένα comeback την προηγούμενη χειμερινή σεζόν και φέτος αναμένεται να φορεθεί ακόμα περισσότερο! Εμείς το επιλέγουμε σε 2 από τα πιο must χρώματα της σεζόν που έχουν ξετρελάνει τα πιο γνωστά brands και δεν είναι άλλα από το χακί και το burnt orange!

#4. Tα κουμπιά σαν λεπτομέρεια στα ρούχα μας αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτό το φθινόπωρο και τα λατρεύουμε! Το φόρεμα που θα δεις παρακάτω είναι η τέλεια επιλογή για το γραφείο, για τη βόλτα, για τη βραδινή έξοδο, συνδυάζοντάς το με τα κατάλληλα παπούτσια και την ιδανική τσάντα που ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

#5. Πολλές influencers στο εξωτερικό λανσάρουν φέτος ολόκληρες συλλογές με jumpsuits και playsuits. Αυτό από μόνο του σημαίνει πως αυτά τα ρούχα θα γίνουν…viral! H DOCA προνοεί και δημιουργεί 3 εκπληκτικές μακρυμάνικες ολόσωμες φόρμες που θα ευχαριστηθείς να φοράς όλη τη σεζόν.

#6. Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα brands που εκτός από ρούχα δημιουργούν και τάσεις! Ο Δημήτρης Σκουλός φωτογραφίζει τα μοντέλα που φοράνε ρούχα DOCA και σε αυτή τη φωτογραφία που θα δεις παρακάτω εντόπισα ένα trend που θέλω να δοκιμάσω ASAP! Φόρεσε το φόρεμα που θα δεις παρακάτω με ένα ζιβάγκο και ένα καλσόν στην ίδια απόχρωση και το μόνο σίγουρο είναι πως θα κερδίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου! Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι ένα από τα πιο ωραία κομμάτια που έχουμε δει φέτος, κλείνει με φερμουάρ ώστε να το κατεβάζεις όσο θέλεις και έχει ένα μικρό άνοιγμα στο τελείωμά του που το κάνει ιδιαίτερα σέξι.

#7. Τα fluffy υφάσματα μας αρέσουν πάντα τον χειμώνα και αυτή η ζακέτα είναι ό,τι πρέπει για να χουχουλιάζουμε μέσα της τις πιο κρύες μέρες! Μπορείς να τη φορέσεις μέσα στο σπίτι, στις casual εξόδους σου αλλά και για να δημιουργήσεις cozy layers με άλλα ρούχα!

Συνδύασε τα παραπάνω trends με τα κατάλληλα παπούτσια και τσάντες που θα βρεις στα DOCA!

Βρες όλα τα παραπάνω ρούχα αλλά και όλες τις τσάντες και τα παπούτσια στα καταστήματα αλλά και στο e-shop της DOCA εδώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα