7 λόγοι που το Καλοκαίρι σε αδυνατίζει -Έτσι θα φτάσεις πιο εύκολα στο σώμα των ονείρων σου!

Ναι, το ξέρουμε πως κάνεις το τελευταίο διάστημα περισσότερες φορές την εβδομάδα γυμναστική και ακολουθείς πιστά μια υγιεινή διατροφή αφού η θερμοκρασία έχει ανέβει και το Καλοκαίρι είναι πια εδώ.

Σε λίγο θα έρθει η στιγμή που θα ετοιμάσεις τη βαλίτσα των διακοπών σου βάζοντας μέσα τα αγαπημένα σου μίνι αέρινα φορεματάκια, τα cropped tops, τα σορτσάκια, τα παρεό και τα μαγιό σου.

Φέτος όμως η αλήθεια

είναι πως δεν στερήθηκες πολλά αφού ανάμεσα στις σαλάτες, τα τυριά με χαμηλά λιπαρά και το άπαχο κρέας ανακάλυψες κάτι που σε έκανε να χαμογελάσεις πλατιά. Αναφερόμαστε φυσικά στην άκρως απολαυστική σειρά επιδορπίων γιαουρτιού με συνδυασμούς φρούτων της Κρι Κρι που της έχεις δώσει την Νο1 θέση στο καθημερινό σου πλάνο.

Και δικαιολογημένα αφού περιλαμβάνει 7 διαφορετικές, δροσερές και ζουμερές φρουτένιες επιλογές για να μην βαριέσαι στιγμή και να απολαμβάνεις και κάθε μέρα μια άλλη-γεύση. Έχουν 26% λιγότερη ζάχαρη –αυτό σημαίνει πως είναι χαμηλές σε λιπαρά και θερμίδες- χωρίς χρωστικές και συντηρητικά. Παράλληλα είναι εμπλουτισμένες με καλλιέργειες BIFIDUS και αποτελούν πολύτιμη φυσική πηγή ασβεστίου που συμβάλλουν στην καλή πεπτική υγεία. Κάθε κυπελλάκι φτιάχνεται από 100% ελληνικό γάλα ημέρας και παράγεται μέσα σε μόλις 24 ώρες, με όλα τα οφέλη των φρούτων.

Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι πως πίσω τους υπάρχει η αγαπημένη μας εταιρεία Κρι Κρι, μια από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες, με ιστορία 65 χρόνων. Και αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύηση.

Ας δούμε τους 7 διαφορετικούς συνδυασμούς φρούτων και τα πολλά ευεργετικά οφέλη που μας προσφέρουν:

Φράουλα: Είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης C και υπερπλούσια σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, που θεωρούνται το κλειδί για τον μεταβολισμό του σώματος.

Ροδάκινο: Τα πιο αγαπημένα μας φρούτα είναι πλούσια σε βιταμίνη Α και β-καροτίνης, που θεωρούνται απαραίτητες για τη νυχτερινή όραση και για την υγεία του δέρματος, αλλά και της βιταμίνης Ε, ένα από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά με κύρια δράση την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών.

Ακτινίδιο: Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C που δρα αντιοξειδωτικά και αποτελεί ιδανική επιλογή για την ομαλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος αφού το συγκεκριμένο φρούτο είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, αλλά και σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, ωφέλιμα για την υγεία της καρδιάς.

Κεράσι: Τα φρούτα που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, πέρα από την αντιοξειδωτική τους δράση, περιέχουν μελατονίνη, γνωστή για τις καταπραϋντικές της ιδιότητες στο νευρικό σύστημα και τις αϋπνίες, αλλά και κάλιο που βοηθά στη ρύθμιση του καρδιακού παλμού.

Ανανάς & Ρόδι: Ο ανανάς είναι πλούσιος σε βιταμίνη C και το ρόδι είναι πολύ γνωστό για τη συνολική αντιοξειδωτική του δράση, η οποία είναι μεγαλύτερη από σχεδόν όλα τα φρούτα και το πράσινο τσάι. Επίσης ενισχύει την ομαλή πέψη λόγω των ενζύμων και των διαιτητικών ινών.

Αρώνια & Δαμάσκηνο: Ο συνδυασμός αυτός τα σπάει αφού έχει φουλ αντιοξειδωτικές βιταμίνες C και E και Α και β-καροτίνης, που είναι απαραίτητες για την καλή όραση και την υγεία του δέρματος.

Λεμόνι & Ginger: Το λεμόνι αποτελεί εξαιρετική πηγή βιταμίνης C, ενώ το ginger είναι πηγή μαγνησίου, καλίου και έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Ο συνδυασμός αυτός που είναι πικάντικος και αρωματικός συμβάλλει στην συνολική βελτίωση της υγείας και στη μείωση της κούρασης.

Τώρα πια ξέρετε πως την επόμενη φορά που θα θελήσετε γλυκό θα απολαύσετε ένα γιαούρτι με φρούτα από την Κρι Κρι. Ναι, την πιο ωραία, εύκολη και οικονομική λύση για ένα τέλειο σώμα! 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από την παρουσίασή τους στο Πρω1νό με τη Φαίη μας:

Μια ματιά ακόμα: Η Κρι Κρι «σκίζει» το καλοκαίρι με δύο νέους απολαυστικούς πυραύλους Rodeo!

Keywords
Τυχαία Θέματα